Mașini de altădată, la Mega Mall

05 nov. 2020
29 afișări
Mașini de altădată, la Mega Mall

Inconfundabilele automobile românești care au scris istorie pot fi admirate, în perioada 6-22 noiembrie, la Mega Mall, în cadrul expoziției MAȘINI DE ALTĂDATĂ.

La nivelul 0 și 1, vei descoperi șase modele autentice Dacia, trei mașini ARO, un Oltcit și o motocicletă Carpați – din colecțiile unor pasionați de mașini vintage.

Când poți vedea expoziția?

Expoziția poate fi admirată gratuit, zilnic între 10:00 și 22:00, în perioada 6 – 22 noiembrie.

Mai mult, organizăm o serie de tururi ghidate de către bloggerul și jurnalistul auto Alin-Alexandru Ionescu (Mașinistul) în cadrul cărora participanții pot afla mai multe despre istoria autoturismelor expuse.

Tururile vor fi desfășurate în weekendurile 7-8 și 14-15 noiembrie, în intervalul 14.00-20.00, în grupuri de maximum 3 persoane.

Scopul expoziției

Expoziția „Mașini de altădată” face parte din seria de evenimente inițiată de Mega Mall pentru a aduce mai aproape de publicul larg povești și obiecte de muzeu românești, într-un mod cât mai accesibil.

Printre expozițiile educative găzduite de Mega Mall în 2020 se numără „Muzeul Jucăriilor”, „Can Art&Design Festival”, „Școala de altădată” și muzeul pop-up „Made in RO: publicitate și branduri românești”.

Măsuri de siguranță

Mega Mall asigură că s-au implementat toate măsurile de siguranță astfel încât toți vizitatorii să se poată bucura de expoziție și de activități în deplină siguranță. Mega Mall este primul centru comercial din România care a primit Certificatul de Conformitate COVID-19 – din partea companiei suedeze care acreditează siguranța centrelor comerciale din întreaga lume.

Accesul în mall este permis doar persoanelor care poartă mască de protecție.

Cookies