DE VĂZUTÎN BUCUREȘTITIMP LIBER

Mașini de altădată, la Mega Mall

Inconfundabilele automobile românești care au scris istorie pot fi admirate, în perioada 6-22 noiembrie, la Mega Mall, în cadrul expoziției MAȘINI DE ALTĂDATĂ.

La nivelul 0 și 1, vei descoperi șase modele autentice Dacia, trei mașini ARO, un Oltcit și o motocicletă Carpați – din colecțiile unor pasionați de mașini vintage.

Când poți vedea expoziția?

Expoziția poate fi admirată gratuit, zilnic între 10:00 și 22:00, în perioada 6 – 22 noiembrie.

Mai mult, organizăm o serie de tururi ghidate de către bloggerul și jurnalistul auto Alin-Alexandru Ionescu (Mașinistul) în cadrul cărora participanții pot afla mai multe despre istoria autoturismelor expuse.

Tururile vor fi desfășurate în weekendurile 7-8 și 14-15 noiembrie, în intervalul 14.00-20.00, în grupuri de maximum 3 persoane.

Scopul expoziției

Expoziția „Mașini de altădată” face parte din seria de evenimente inițiată de Mega Mall pentru a aduce mai aproape de publicul larg povești și obiecte de muzeu românești, într-un mod cât mai accesibil.

Printre expozițiile educative găzduite de Mega Mall în 2020 se numără „Muzeul Jucăriilor”, „Can Art&Design Festival”, „Școala de altădată” și muzeul pop-up „Made in RO: publicitate și branduri românești”.

Măsuri de siguranță

Mega Mall asigură că s-au implementat toate măsurile de siguranță astfel încât toți vizitatorii să se poată bucura de expoziție și de activități în deplină siguranță. Mega Mall este primul centru comercial din România care a primit Certificatul de Conformitate COVID-19 – din partea companiei suedeze care acreditează siguranța centrelor comerciale din întreaga lume.

Accesul în mall este permis doar persoanelor care poartă mască de protecție.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button