Mașina unui livrator din București, distrusă complet după ce a lovit o bordură. Accidentul s-a produs în centrul orașului

02 feb. 2022
4883 Afișari
Mașina unui livrator din București, distrusă complet după ce a lovit o bordură. Accidentul s-a produs în centrul orașului
Mașina unui livrator din București, distrusă complet după ce a lovit o bordură. Accidentul s-a produs în centrul orașului | Sursă foto: stirileprotv.ro

Mașina unui livrator de mâncare din București a fost distrusă în urma unui accident rutier ce a avut loc ieri seară în centrul orașului.

Mașina a fost distrusă complet

Șoferul mașinii a lovit o bordură de ciment, marți seară, pe un bulevard din centrul Bucureștiului. În urma accidentului nu au existat victime, însă mașina acestuia a fost complet distrusă. Impactul a fost extrem de violent, iar bordura, ce avea o grosime de câteva zeci de centimetri, a fost spartă în două.

Autovehiculul a ricoșat spre marginea drumului, lovind bordura, după ce a fost lovit de o altă mașină, după cum susține cel ce se afla la volan. Angajatul restaurantului se afla la doar câteva sute de metri de sediu în momentul în care a avut loc accidentul. Nimeni nu a fost rănit, însă livratorul a avut nevoie de asistență medicală deoarece a suferit un atac de panică. Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul. Niciunul din aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice.

Cele mai întâlnite cauze ale accidentelor rutiere

Tot mai multe accidente rutiere au loc în România, în ultima vreme. Conform unui raport al Poliției Române, doar în primele 3 luni ale anului precedent au avut loc 774 de accidente grave în România. În urma acestora 290 de persoane au murit și 587 au fost rănite grav.

Pe parcursul anului 2020, doar în Capitală au avut loc 2562 de accidente rutiere. Motivele cel mai des întâlnite pentru care au loc acest tip de accidente sunt următoarele:

  • Neacordarea de prioritate pietonilor
  • Viteza neadaptată la condițiile meteo
  • Abaterile bicicliștilor
  • Traversarea neregulamentară a drumurilor de către pietoni

Ministerul Afacerilor Interne le-a transmis marți un mesaj șoferilor. Acesta a venit ca replică după ce un accident extrem de grav, care s-a soldat cu 7 morți, s-a petrecut în Iași. MAI le recomandă șoferilor să circule cu prudență, să țină cont și de ceilalți participanți la trafic și să acorde toată atenția către drum.

 

 

 

Cookies