Mașină ridicată dintr-o zonă aglomerată a centrului Capitalei. Clotilde Armand: Lucrăm cu un serviciu subdimensionat

20 iul. 2022
652 afișări
Mașină ridicată dintr-o zonă aglomerată a centrului Capitalei. Clotilde Armand: Lucrăm cu un serviciu subdimensionat

O altă mașină a fost ridicată de pe o stradă de lângă parcul Cișmigiu, o zonă de birouri și de străzi înguste unde orice spațiu este speculat de șoferi. Acțiunea de astăzi a ADP Sector 1 este a doua în aceeași zonă, în decurs de o săptămână. Ca și atunci, primarul Clotilde Armand atenționează că va fi fără milă față de cei care parchează neregulamentar.

Grupul civic „Vrem schimbare”, care documentează locuri unde se parchează neregulamentar, spune că în zona de unde a fost ridicată mașina, care din imagini pare a fi un Land Rover, se parchează neregulamentar de ani de zile.

„Este o zona intens circulata de persoane de toate vârstele, studenți, dar si turiști. Este în apropiere de Grădina Cișmigiu, de multe zone frumoase cu foarte mulți pietoni.

Persoanele care se deplaseaza pe jos ar trebui să aiba acces la trotuare și treceri de pietoni pe care să se poată deplasa eficient și în siguranță.”, comentează organizația „Vrem schimbare”.

„Într-o lună avem încă 4 autoutilitare la serviciul de ridicări al ADP Sector 1”

Edilul sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat, miercuri, că primăria continuă să ridice autoturismele staţionate neregulamentar pe treceri de pietoni, pe spaţii verzi, care blochează accesul în parcările de reşedinţă, staţionate pe trotuar fără a asigura limita de un metru lăţime pentru pietoni, staţionate pe locurile rezervate pentru persoane cu handicap sau destinate încărcării autovehiculelor electrice, care blochează accesul în instituţii publice: spitale, şcoli şi sedii administrative, pe piste de biciclete special amenajate.

„Nesimţirea se plăteşte! Nu mai parcaţi maşinile pe trecerile de pietoni! Continuăm să ridicăm autoturismele staţionate neregulamentar ”, a scris Clotilde Armand, miercuri pe Facebook.

Întrebată de ce nu ridică mașinile și de pe trotuare, edilul a menționat, într-un comentariu, că serviciul este subdimensionat. ”Într-o lună avem încă 4 autoutilitare care își vor face treaba.”, a anunțat primarul.

O altă mașină a fost ridicată pe 14 iulie în Sectorul 1, de pe strada Ion Brezoianu, iar filmarea a fost postată de primarul Armand pe contul său de Facebook. De altfel, ADP Sector 1 a fost serviciul care la revenirea la politica de ridicări de mașini, a luat de pe domeniul public un bolid de lux marca Ferrari.

Îți recomandăm și:

Cookies