Maşina lui Raed Arafat, LOVITĂ în trafic de un autobuz: „S-a stabilit că nu eu eram de vină” FOTO

de:
05 mai 2016
1 Afișari
Maşina lui Raed Arafat, LOVITĂ în trafic de un autobuz:

Un autobuz a lovit uşor, joi seara, în trafic, maşina secretarului de stat in MAI, Raed Arafat.

Soferul autobuzului nu a acordat prioritate la plecarea de pe loc si a lovit masina lui Arafat in aripa dreapta. Incidentul s-a produs in fata Galeriilor Orizont, la intrarea pe Bd. Magheru.

Arafat a iesit din masina si a intrebat nervos „Ce ai facut?”, scrie Hotnews.

„O tamponare uşoară, da. A ieşit autobuzul din staţie, brusc la stânga şi aripa din dreapta de la maşină a fost ştearsă, nimic deosebit”, a precizat Raed Arafat pentru News.ro.

Suntem la poliţie, deja s-au făcut constatarea şi declaraţia. Şoferul autobuzului şi-a recunoscut vina”, a mai spus Raed Arafat.

„Mai multe persoane m-au sunat dupa ce unele canale de stiri au anuntat ca am avut un accident „grav” sau „spectaculos” sa vada daca sunt bine. Vreau sa va multumesc si sa clarific ca a fost vorba despre o tamponare usoara intre masina care o conduceam si un autobuz RATB care a iesit brusc din statie trecand in banda a doua pe care circulam. Din fericire nu a patit nimeni nimic, am fost cu conducatorul autobuzului la constatare la biroul de constatari la Politia Capitalei si s-a stabilit ca nu eram de vina! Conducatorul autobuzului cat si eu am fost testati cu acool-testul rezultatul fiind negativ la amandoi!”, a scris Raed Arafat, ulterior, pe Facebook.

Cookies