Mașina încălțată cu cipici de carton există și e parcată pe un trotuar din București. De ce cipici? Probabil, câinii confundau prea des cauciucurile cu niște copaci

14 iun. 2023
8103 afișări
Mașina încălțată cu cipici de carton există și e parcată pe un trotuar din București. De ce cipici? Probabil, câinii confundau prea des cauciucurile cu niște copaci
Mașina încălțată cu cipici de carton există și e parcată pe un trotuar din București. De ce cipici? Probabil, câinii confundau prea des cauciucurile cu niște copaci. Sursa foto: Facebook/ Bukureștiul

Un bucureștean inventiv și-a pus cartoane pe roțile mașinii, însă, motivul îl știe doar el. Mai mulți internauți au încercat să dezlege misterul și să afle motivul din spatele acțiunii șoferului.

„Sunt împotriva soarelui”

Un șofer din București s-a gândit să își protejeze roțile mașinii (din ce cauză, nu se știe) și le-a acoperit cu cartoane. Dar asta nu e tot, din păcate. Șoferul a și parcat mașina pe trotuar, astfel a atras dublu atenția trecătorilor și poate, cine știe, chiar a autorităților, având în vedere că parcările neregulamentare se pedepsesc prin lege.

Legislația spune că șoferii care parchează pe trotuar riscă să primească o amendă situată între 1.305 și 2.900 de lei, plus 6 puncte penalizare la permis.

Mașina bucureșteanului a fost fotografiată și, ulterior, postată pe pagina de Facebook „Bukureștiul”. Trecătorul care a făcut poza crede că acele cartoane au rolul de a proteja roțile mașinii împotriva nevoilor cățeilor:

Bucureștean, luându-și măsuri de protecție împotriva eventualilor cățeluși interesați de cauciucurile lui, parcate pe trotuarul lui.” a scris acesta

Mai mulți internauți au spus că rolul acelor cartoane ar putea fi de a proteja cauciucurile împotriva soarelui. În schimb, alții i-au dat dreptate celui care a fotografiat și a spus că șoferul poate se teme că vor veni cățeii și își vor face nevoile pe roțile lui.

Câteva dintre comentarii

  • „Ruginește tabla de la pipi de căței, nimic nu știți…” – M. P.
  • „Sigur nu le-a pus împotriva soarelui?” – M. M.
  • „Împotriva razelor UV (recte Soare). Într-adevăr, e puțin comică poza, dar totuși nu trebuie făcută bășcălie…” – A. A.
  • „Cu siguranță, este vorba de vreun moșneguț, care avea Dacia, acum 40 ani, și o asigura cu coarbe prinse de volan si accelerație, iarna, îi scotea carburatorul și bateria, ca siguranță, împotriva furtului și a gerului…” – L. C.

Și, totuși, misterul a rămas nedezlegat. Încă nu am aflat motivul cartoanelor puse pe roți!

Te-ar putea interesa și:

Cookies