Mașină în flăcări, lângă mall Plaza România din București. Sunt degajări mari de fum

25 iun. 2022
10664 afișări
Mașină în flăcări, lângă mall Plaza România din București. Sunt degajări mari de fum
Mașină în flăcări, lângă mall Plaza România din București. Sunt degajări mari de fum | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

O mașină a fost cuprinsă de flăcări lângă mall-ul Plaza România din București, aflat pe Bulevardul Timișoara.

Mașină în flăcări lângă mall Plaza România

Mașina a luat foc în jurul orei 14:00, lângă mall-ul Plaza România din București, conform primelor informații. După cum se poate observa în primele imagini apărute de la fața locului, există degajări mari de fum în zona respectivă.

Mașina de marfă se află pe breteaua de lângă intrarea în pasajul de pe Bulevardul Timișoara.

Nu este primul incident de acest gen ce are loc săptămâna aceasta în Capitală. Chiar ieri dimineață un incident asemănător a avut loc în zona Pieței Obor. Respectivul autovehicul a ars în totalitate, iar traficul din zona respectivă a puternic afectat de incident. Din fericire, nu au existat victime.

Incendiu la APACA București

La începutul săptămânii, în data de 20 iunie, în una dintre clădirile APACA a avut loc un incendiu. Flăcările au izbucnit la ultimul etaj al acesteia și se putea observa că există degajări foarte mari de fum.

Pompierii au acționat cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o scară și 1 SMURD la fața locului. Incendiul a fost stins rapid și din fericire, nu au existat victime.

După cum au informat cei de la ISU București Ilfov, focul a izbucnit într-o cameră a clădirii, unde a ars material lemnos și maculatură.

Știre în curs de actualizare.

Cookies