Mașina designerului Adrian Oianu, consilier PNL, ridicată din fața blocului, în Sectorul 1. Informația, publicată de Clotilde Armand cu tot cu acuzații

15 dec. 2022
6238 Afișari
Mașina designerului Adrian Oianu, consilier PNL, ridicată din fața blocului, în Sectorul 1. Informația, publicată de Clotilde Armand cu tot cu acuzații
Mașina designerului Adrian Oianu, consilier PNL, ridicată din fața blocului, în Sectorul 1. Informația, publicată de Clotilde Armand cu tot cu acuzații/ Sursa foto: Facebook

Adrian Oianu, designer vestimentar, dar și ales local PNL în Consiliul de la Sectorul 1, ar fi recurs la amenințări și presiuni după ce mașina sa și a soției a fost ridicată de lângă bloc. Informația, fără numele acestuia, a fost publicată de primarul Clotilde Armand, ca exemplu de intransigență a administrației locale față de ce cei care parchează neregulamentar, ”indiferent de statutul social”.

Acuzațiile primarului Armand la adresa designerului-politician sunt grave, de la trafic de influență, la ultraj, dar și de nerespectare a Codului Rutier, precum și etice, legate de modelul de comportament.

”Poliția locală Sector 1 ridică mașini parcate neregulamentar și dă amezi fără să țină cont de statutul social al posesorilor de autovehicule. De ce vă spun asta? Fiindcă de curând polițiștii locali au amendat un șofer al cărui mașină era parcată pe trecerea de pietoni. La scurt timp s-au trezit cu amenințări și presiuni din partea unui consilier local al PNL Sector 1. Mașina respectivă este deținută de el și soția dânsului. Ghinion, dle. consilier!

Nesimțirea se plătește în sectorul nostru. Iar presiunile politice ale unora care se cred mai presus de lege nu-i intimidează pe funcționarii primăriei. În mod normal acest consilier ar fi trebuit să fie un model pentru societate. Dar nu e. Continuăm acțiunea de sancționare a tuturor celor care încalcă legea indiferent cine sunt respectivii.”, a scris primarul Clotilde Armand.

 

Replica lui Oianu, în ședința de Consiliu Local

Designerul se consideră însă victima unei răzbunări politice, susținând că mașina era parcată în același loc de 5 ani și se afla la 25 m de trecerea de pietoni.

Oianu se apără atât de acuzații, pe care le consideră minciuni, cât și de informațiile publice făcute de primarul Clotilde Armand, pe care o acuză că ar fi obținut date personale la care nu ar fi avut dreptul.

”Postacul d-nei primar nu se abține, a comis-o din nou. Legal nu putea să-mi pună numele. Se referă la faptul că mașina mea a fost ridicată din fața blocului unde era parcată regulamentar. Dar el spune o minciună, vreaun să-l informez că am pozele de la poliția locală. Mașina este în același loc parcată de 5 ani, până acum niciodată nu a fost ilegal. De unde știe domnul consilier că este mașina soției mele, este un caz de GDPR.”, a spus consilierul PNL Adrian Oianu, în ședința de consiliu de joi, 15 decembrie.

El a anunțat că îi va face plângere consilierului primarului Clotilde Armand, pe care-l suspectează de postare și pe care îl acuză de încălcarea legii protecției datelor personale.

În apărarea designerului, consilierul PSD, Daniela Popa, a completat că fapta este penală în cazul în care un consilier al primarului Armand a sunat la poliție să-i fie ridicată mașina unui membru PNL.

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand nu a fost prezentă joi în Consiliul local, ședințe la care nu se prezintă din cauza opoziției PNL și PSD și a lipsei de susținere reciprocă a proiectelor locale.

Îți mai recoamnăm și:

Cookies