Mașină de poliție, implicată într-un accident în București. O polițistă rănită a fost transportată la spital

29 apr. 2022
2653 Afișari
Mașină de poliție, implicată într-un accident în București. O polițistă rănită a fost transportată la spital
Mașină de poliție, implicată într-un accident în București. O polițistă rănită a fost transportată la spital. Sursa foto: Captura video/ Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Accident în București. O mașină de poliție s-a izbit de un autoturism, vineri, în Sectorul 3. O polițistă a fost rănită și a fost transportată la spital.

Mașină de poliție, implicată într-un accident în București

Brigada Rutieră București a fost anunțată, vineri, în jurul orei 11:40, prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bulevardul Nicolae Grigorescu. În evenimentul rutier au fost implicate o mașină de poliție și un autovehicul.

O polițistă a fost rănită în accident, iar autoritățile anunță că aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost 0.

Banda 3 a fost restricționată în zona în care s-a produs accidentul rutier.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier, potrivit informațiilor oficiale transmise de Brigada Rutieră București.

Accident în Sâmbăta Mare

Amintim că, în data de 23 aprilie, chiar de Sâmbăta Mare, în Capitală s-a produs un accident grav. O mașină a intrat pe trotuar, pe Bulevardul Regina Elisabeta, în apropiere de în apropiere de Biserica Vădica din Prund, bisercă aflată lângă Dealul Patriarhiei.

Un pieton a fost rănit pe trotuar, după ce șoferul a pierdut controlul mașinii. Conducătorul auto s-a oprit în cele din urmă cu autovehiculul într-un stâlp.

Pietonul a avut nevoie de îngrijiri medicale acordate de echipajele SMURD la fața locului și a fost transportat la spital.

Șoferul mașinii a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a indicat că nu a consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

Oamenii legii au deschis dosar penal în acest caz, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Cookies