Mașină blocată de un stâlpișor de protecție să plonjeze într-o stație de autobuz din Drumul Taberei

11 iul. 2022
1732 Afișari
Mașină blocată de un stâlpișor de protecție să plonjeze într-o stație de autobuz din Drumul Taberei
FOTO: Bogdan PB, Facebook

Un stâlpișor de protecție, montat de curând de administrația sectorului 6, și-a dovedit utilitatea secundară.

Un accident rutier s-ar fi transformat într-o tragedie, dacă mașina proiectată pe trotuar nu s-ar fi oprit în acest obstacol.

Accidentul s-a petrecut, duminică seara, pe bulevardul Drumul Taberei – Valea Ialomiței, în dreptul unei stații STB, după cum relatează martorii.

Pe rețelele sociale au fost postate mesaje și fotografii de la accident, iar oamenii au remarcat utilitatea stâlpului de pe marginea drumului al cărui scop principal este de a bloca parcările pe trotuar sau în dreptul trecerilor de pietoni.

Montarea stâlpișorilor a suscitat mare dezbatere în sectorului 6 în această primăvară, când primarul a anunțat că va elibera trotuarele de mașini. 

 

Ce au scris cei care au surprins accidentul

De remarcat este că stâlpișorul a rezistat impactului și a putut să blocheze mașina să plonjeze în stația de autobuz.

„Sunt buni stâlpișorii montati de primarie in Sectorul 6?
Da! In seara zilei de 10.07 2022 au ajutat la evitarea unei tragedii, un sofer care a pierdut controlul masinii chiar in dreptul unei STATII de autobuz din Drumul Taberei s-a oprit cu masina fix intr-un stalpisor de protectie a trotuarului.
Felicitari! ADPDU Sector 6 Primaria Sectorului 6 Ciprian Ciucu”, a scris un utilizator pe Facebook.

”Drumul Taberei – Valea Ialomiței. A făcut stânga cu scârț….pârț. Băiatul cu tractarea a ajuns înaintea la smurd”, a comentat o persoană pe Facebook.

„Mulțumesc domnule primar Ciprian Ciucu pentru stâlpișori. Datorita lor a fost evitata o tragedie!!!!”, a scris o alta pe grupul de socializare din Sectorul 6.

Un alt caz similar a avut loc săptămâna trecută în Sectorul 4, unde o mașină a fost împiedicată să pătrundă pe trotuar de bolarzii de pe marginea drumului. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a povestit cum, din cauza vitezei și a grabei, 3 șoferi au pierdut controlul autoturismelor și s-au izbit violent de mobilierul stradal amenajat la marginea trotuarelor.

Te-ar mai putea interesa și:

 

Cookies