Masca de protecție din chiloți și sutiene. Cum luptă cu pandemia de Covid două firme japoneze care produc lenjerie intimă

11 dec. 2020
114 Afișari
Masca de protecție din chiloți și sutiene. Cum luptă cu pandemia de Covid două firme japoneze care produc lenjerie intimă

Atsumi Fashion și Uniqlo, două firme japoneze care confecționează chiloți și sutiene de lux au dat lovitura pe piața mondială a măștilor anticovid. Producătorii au înregistrat vânzări record în Japonia, SUA și India. Cupa din sutien cu dantelă s-a transformat într-o mască de protecție inedită și sexy, special creată pentru cei care doresc un model push-up sau cu armătură. Măștile sunt reutilizabile și costă între 14 și 20 de dolari. În țara Soarelui Rasare sexul nu este o rușine și nici protecția oferită de lenjeria intimă.

Urmașii samurailor luptă cu pandemia de Coronavirus cu ajutorul măștilor reutilizabile, făcute din material pentru chiloți și sutiene de lux.

În țara samurailor și a gheișelor, zeii budiști aprobă cu multă înțelegere tot ceea ce îi face plăcere omului. Pentru japonezi, sexul este cult, nu păcat, nu rușine, iar gheișa o adevărată parteneră de discuții filosofice și de interminabile conversații înțelepte. Pentru japonezi, sexul este pur și simplu frumos, imaginați-vă că zeii budiști nici măcar nu condamnă homosexualitatea, nu știu ce e aia Sodoma sau Gomora. În această țară a Soarelui Răsare, o mare firmă care produce lenjerie intimă de fitze a creat masca de protecție pentru Covid făcută din cupe de sutien, accesoriul care te ajută să te simți ca la sânul iubitei, în deplină siguranță. Atsumi Fashion a început să folosească căptușeala de pânză de la sutiene după ce un angajat a realizat că materialele similare erau folosite în măștile de unică folosință. Angajații își fac si acum propriile măști de protectie pentru Covid la sfârșitul programului de lucru, la fabrica din Himi. „Sperăm să ajutăm societatea pe măsură ce criza lipsei de măști continuă”, declara Hiroshi Hinata, directorul de vânzări al companiei.

La început, au fost scoase la vânzare doar 50 de măști pentru fiecare culoare: alb, roz, verde-lime, albastru marin și negru, iar modelele au facut ravagii pe piață, urmașii samurailor s-au bulucit să le cumpere. Cum să nu vrei să ai pe chip o dantelă fină care te protejează de COVID-19? Este sexy, este excitant.

masti de protectie impotriva covid-19 realizate de Atsumi Fashion din material pentru sutiene. Sunt cu dantela sau simple, in mai multe culori
Măștile de protecție împotriva COVID-19, realizate de Atsumi Fashion. Cu dantelă sau în variantă simplă.

Compania nu a subestimat apetitul consumatorilor japonezi pentru ingeniozitate și lenjerie sexy, așa că și-a mărit producția, pandemia ajută la vânzări. Prototipul măștii inventat de cei de la Atsumi Fashion a primit tone de atenție si în mediul online. Publicul a devenit și mai interesat de accesoriu după ce compania a postat o fotografie cu modelul și personalitatea TV, Aya Kondo. Ea purta o mască din cupa unui sutien cu dantelă, iar în scurt timp a fost anunțată întreaga colecție de măști din lenjerie intimă. Ce măsură să fie masca, 75B sau 75D ? Ce mască doriți, push-up, cu burete, cu armătură sau fără armătură? Bineînțeles, dacă dantela nu este pe gustul tău, există și modele simple de măști din cupe de sutien.

Aya Kondo, personalitate tv din Japonia, poartă masca de protectie impotriva covid-19 din cupă de sutien. Masca este roz si are dantela aplicată albă
Aya Kondo poartă masca de protecție cu dantelă Atsumi Fashion, realizată din cupa unui sutien.

Masca din chiloți, la concurență cu masca din sutiene

Ca să nu rămână mai prejos, o altă firmă japoneză care produce lenjerie intimă de și mai mari fitze, Uniqlo, s-a apucat să facă măști de protecție pentru Covid-19 din materiale pentru lenjerie intimă. Mai direct spus, din materialele din care se fabrică chiloți!

Japonezii au rămas extrem de mulțumiți de cât de ușoare, sigure și cât de bine se putea respira prin măști, așa că brandul a decis să se extindă. Măștile Uniqlo au devenit accesibile pe tot globul. După o lansare reușită în Statele Unite ale Americii, urmașii samurailor au reușit să intre și pe vasta piață a Indiei. Popularitatea măștilor de protecție pentru Covid în continuă creștere, i-a obligat pe producători să înființeze o cameră de așteptare virtuală, pentru a gestiona traficul site-ului, la lansarea brandului în Singapore.

Avantaj: măștile din chiloți se pot spăla și refolosi

Măștile AIRism sunt făcute dintr-un material antimicrobian elastic, care elimină umezeala și se concentrează în egală măsură, atât pe confort, cât și pe siguranță. Conțin 3 straturi, ce asigură spălarea în siguranță la mașina de spălat, oferă protecție 99% împotriva bacteriilor și polenului și protecție într-o măsură de 90% împotriva razelor UV. Materialul măștilor este extrem de fin și confortabil pentru piele, iar tehnologia pe care o folosesc cei de la Uniqlo întrece experiența avută cu alte măști din bumbac. Alt avantaj al măștilor din material pentru lenjeria intimă este că ele pot fi spălate și refolosite, exact ca lenjeria intima.

În luna septembrie 2020, vânzările totale ale măștilor AIRism, atât din magazinele fizice, cât și în cele online au înregistrat o creștere de 10,4%.

baiat afro-american poarta masca de protectie AIRism de culoare alba, realizata din material pentru lenjerie intima
Masca AIRism realizată din material pentru lenjerie intimă

Măștile din cupe de sutien care te apără de Covid-19, produse de cei de la Atsumi Fashion costă între 14$ și 20$, în timp ce Uniqlo vinde măștile în seturi de câte 3, la prețul de 14.90 de dolari.

Surse foto: Daily Mail, Uniqlo.

Cookies