Mary’s Flower Superhead @ Indie Invasion – Control Day Out special edition

de:
08 mai 2012
0 afișări
Mary's Flower Superhead @ Indie Invasion – Control Day Out special edition

Sambata, 12 mai, nu rata o editie speciala a petrecerii Indie Invasion by Leo, dedicata Control Day Out 2 powered by TuborgSound – primul mare eveniment muzical al verii (1 iunie, Arenele Romane). Petrecerea va fi intregita de concertul trio-ului Mary’s Flower Superhead, probabil cea mai cunoscuta trupa indie/disco-punk din Grecia, prezentat de Tuborg Sound.

De asemenea, nu rata sansa de a castiga una din cele 15 invitatii Control Day Out 2 puse in joc la tombola si alte oferte speciale la biletele pentru Control Day Out 2 powered by TuborgSound!

Indie Invasion by Leo, unul din cele mai populare party-uri alternative din zona de club bucuresteana, aduce sambata aceasta muzica trupelor din lineup-ul Control Day Out powered by TuborgSound: Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children.

Seara va fi completata de un concert live, cu invitati speciali din Grecia: Mary’s Flower Superhead!

Activand inca din anul 2003, in sound-ul trio-ului elen se simt toate fazele muzicii alternative moderne, de la postpunk-ul din finalul anilor ’80 pana la indie-ul melodic al anilor 2000 si electro-pop-ul actual.

In concertul din Control, Mary’s Flower Superhead isi promoveaza ultimul EP, Digesting the Animal, aparut anul acesta, in care sunetul curat si poppy devine, pe alocuri, pe neasteptate psych si agresiv.

Grecii au cantat pe aceeasi scena cu nume mari precum Placebo, Madrugada, Six By Seven, Stereo MCs si au fost headlinerii mai multor festivaluri locale.

www.marysflowersuperhead.com

www.myspace.com/marysflowersuperhead

Intrare: 10 lei. Biletele vor fi disponibile la intrarea in Club Control, in seara evenimentului.

* Daca ti-ai luat deja bilet la Control Day Out 2 powered by TuborgSound, vino cu el sambata si intri gratis la concertul Mary’s Flower Superhead!

** Daca nu ai inca bilet la Control Day Out 2 , il poti achizitiona la pretul redus de 50 de lei, la fiecare doua cocktail-uri cumparate.

Cookies