Mărturie șocantă a prietenei șoferului sinucigaș, din momentul producerii accidentului

de:
29 sept. 2014
0 Afișari
Mărturie șocantă a prietenei șoferului sinucigaș, din momentul producerii accidentului

George Dumitru a postat, sâmbătă, un mesaj pe Facebook în care își cerea iertare pentru decizia de a-și curma viața, iar câteva ore mai târziu a intrat, pe DN 1, pe contrasens și a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar, pe sensul dinspre Brașov. „Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-ma, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc”, este mesajul postat de bărbat pe contul său de Facebook, mesaj care însoţeşte trei fotografii ce reprezintă un colaj de imagini în care apare alături de o tânără, scrie evz.ro.

După postarea de pe rețeaua de socializare, mai mulți cunoscuți au încercat să-l contacteze telefonic, relatează România TV, însă acesta i-a răspuns doar unei prietene. Potrivit mărturiei fetei, șoferul sinucigaș i-a răspuns la apel, dar nu a vorbit cu ea, ci a lăsat telefonul deschis, iar ea a auzit zgomotul produs de impactul dintre cele două autoturisme.

Fata a povestit că discuția telefonică a avut loc cu doar câteva secunde înainte de accident, ea auzind zgomotul impactului dintre cele două autoturisme.

Cookies