Mărturia unui jucător din Macedonia de Nord care va juca la EURO 2020 în București: „E ca la închisoare aici!”

11 iun. 2021
73 afișări
Mărturia unui jucător din Macedonia de Nord care va juca la EURO 2020 în București:

Delegația Macedoniei de Nord este de câteva zile la Capitală în vederea primului meci de la EURO 2020 din București, iar unul dintre jucători este dezamăgit că nu poate vizita orașul.

Delegația Macedoniei de Nord este de 4 zile la București, dar, conform restricțiilor impuse de UEFA din cauza pandemiei de coronaviurs, jucătorii au voie să iasă din hotel doar pentru a merge la meciuri și la antrenamente, notează DigiSport.

Fotbaliștii, dar și ceilalți membri din staff, au făcut deplasarea la Hotel Marriott, unde sunt cazați, cu două autocare. Nord-macedonenii vor evolua la EURO 2020 pe Arena Națională, dar vor efectua antrenamentele pe Stadionul Steaua.

Vicecăpitanul Macedoniei de Nord, Stefan Ristovski, este dezamăgit că nu poate vizita capitala României și este nevoit să stea numai în hotel.

„Încercăm să păstrăm o atmosferă bună, asta este ceea ce ne-a ajutat să ne calificăm la EURO. Dar, nu este ușor. Suntem închiși în hotel 24 de ore pe zi. Am ajuns la București, dar putem părăsi hotelul doar când mergem la antrenamente sau la meciuri. E ca la închisoare aici.”, a declarat Stefan Ristovski, conform meridiansport.ba.

Macedonia de Nord jocă primul meci la EURO 2020 duminică, de la ora 19:00, pe Arena Națională, cu Austria.

Cookies