Mărturia femeii salvate din portbagajul mașinii incendiate de iubitul ei din București: „Nu credeam că ma va găsi cineva, acceptam ideea că voi muri”

08 feb. 2023
208 afișări
Mărturia femeii salvate din portbagajul mașinii incendiate de iubitul ei din București: „Nu credeam că ma va găsi cineva, acceptam ideea că voi muri”
Mărturia femeii salvate din portbagajul mașinii incendiate de iubitul ei din București: „Nu credeam că ma va găsi cineva, acceptam ideea că voi muri”. Imagine simbol: Unsplash

Femeia salvată din mașina incendiată de către iubitul ei a povestit, exact, ce s-a întâmplat și cum a scăpat cu viață datorită operatorilor 112 și polițiștilor care au intervenit la timp.

Femeia spune că a avut momente în se împăcase cu gândul că va muri.

Mărturia femeii salvate din portbagaj

Potrivit Digi24, femeia le-a povestit anchetatorilor că a apelat de 2 ori numărul 112 și că a fost ghidată să îi ajute pe polițiști să o găsească.

Iată mărturia victmei, citată de  Digi24:

Am sunat prima data (n.red: la 112) când a pornit mașina. A doua oară, când am simțit fumul. Telefonul a fost conectat pe mașină și nu înțelegeam de ce nu aud. Este posibil că atunci să își fi dat seama că am sunat la 112, el fiind la volan și văzând pe computerul de bord. L-am deconectat și apoi am auzit pe difuzorul telefonului. A oprit. Mi-a cerut telefonul. I-am spus că a căzut în mașină printre scaune, l-a căutat și am mers mai departe. Am simțit că a intrat pe un câmp. S-a oprit și îmi șoptea să îi dau telefonul. Credea că este ascultat. M-am luptat să nu mă închidă la loc, dar nu am reușit. Am stat cuminte, crezând că este pe lângă mașină. Am sunat la 112 când am simțit fumul. După primul apel mi s-a trimis mesajul. L-am accesat când l-am găsit. Așteptam din clipă în clipă să deschidă portbagajul și să mă lovească din nou, nicidecum să plece și să dea foc.

Citește mărturia completă AICI.

Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru tentativă de omor

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat că bărbatul care și-a închis iubita în portbagaj a fost reținut.

Manelistul „Gicuță din Apărători” este cercetat pentru tentativă de omor, plus alte trei infracțiuni.

Inculpatul este acuzat de mai multe infracțiuni:

  • Tentativă de omor,
  • Lipsire de libertate în mod ilegal,
  • Conducere a unui vehicul fără permis,
  • Conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Te-ar putea interesa și:

 

Cookies