ARHIVA B365

Martorul-cheie în cazul morții lui Ionuț Anghel, audiat la Parchet

UPDATE

Martorul- cheie, Octavian Sandu, a iesit de la audieri. Acesta a spus doar ca fratele lui Ionuț a fost gasit pe strada, la aproximativ 1 kilometru pe intrarea în parc, copilul fiind foarte speriat.

Avocatul martorului a spus ca acesta l-a predat pe Andrei bunicii, dupa care a fost intrebat de femeie unde este cel de-al doilea copil. Dupa ce l-a predat pe Andrei bunicii, martorul a plecat in cautarea celuilalt copil. „Pentru că Ionuţ nu era nicăieri, l-a sunat pe paznic şi i-a cerut să anunţe organele de poliţie”, conform avocatului.

Avocatul a povestit ca in momentul în care copilul a ajuns la bunică, aceasta l-a certat pentru că a plecat de lângă ea, după care copilul a început să plângă, vizibil tulburat.

Potrivit avocatului, martorul a fost la o secție de Poliție, în urmă cu o săptămână. Un prieten al bărbatului și avocatul acestuia au povestit că martoru a mers la Secția 7 de Poliție pentru a povesti ce s-a întâmpla, dar a fost ignorat de polițiști, care l-au trimis acasă fără să-l întrebe nimic. Ofițerii neagă această versiune, spunând că bărbatul nu a venit la secție. 

Sâmbătă seara martorul a fost citat pentru audieri la Parchet.

Bărbatul care apare în imaginile de pe camerele de supraveghere din parc a fost citat de procurori pentru a da declaraţii.

După ce identitatea i-a fost dezvăluită, bărbatul a contactat un avocat şi a anunţat că va comunica cu presa doar prin intermediul acestuia, scrie antena3.ro.

Martorul-cheie l-a găsit pe Andrei în zona unui club de lângă Parcul Tei, l-a luat de mână şi l-a dus la bunica sa, care îl căuta. Acesta nu a fost identificat până când nu au fost prezentate imagini de pe camerele de supraveghere. 

Ionut Anghel şi fratele lui de şase ani au fost surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce se jucau şi aleargau pe o alee din parc, bunica acestora nefiind în înregistrare. La un moment dat, fratele lui Ionuţ este adus în parc de mână de către un bărbat. Acesta merge cu copilul la un agent de pază, iar după câteva secunde cei trei se îndreaptă spre locul unde ar fi stat bunica celor doi copii. După alte câteva minute, bărbatul care l-a adus pe băiat apare în înregistrare în timp ce se îndreaptă spre ieşirea din parc. În jurul orei 11.30, Ionuţ a fost găsit ucis de câini pe un teren privat din apropierea Parcului Tei.

După apariţia în presă a imaginilor, procurorul care investighează cazul a dispus ridicarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei.

Procurorul general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Tiberiu Niţu, declara joi că procurorul de caz a dispus ridicarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei pentru a putea fi vizualizate şi analizate din punct de vedere judiciar.

Imagini VIDEO cu ultimele minute ale vieții lui Ionuț, băiețelul ucis de câini, surprinse de camere, AICI


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button