Martisoare mestesukare livrate gratuit acasa si la birou

de:
27 feb. 2013
3 Afișari
Martisoare mestesukare livrate gratuit acasa si la birou

Pe 28 februarie, toata ziua, mestesugarii iti aduc obiectele lucrate de mainile lor iscusite direct la tine acasa sau la birou, gratuit in Bucuresti. Pentru ca gesturile frumoase nu trebuie sa depinda de zilele agitate de la birou, mestesukarii romi te ajuta sa le implinesti. In colectia de martisoare vei gasi biciclete, potcovite si trifoi din argint, carticele manufacturate din piele pentru ganduri bune, copaite si lingurite sculptate in lemn de tei, buburuze si floricele din pasla cusute de croitorese pricepute si multe altele. Preturile variaza intre 4 si 50 de lei.

Pentru a primi obiectele acasa sau la birou, intra pe www.mbq.ro/martisor si comanda minim 4 martisoare pentru ca mestesukarii sa-ti aduca pachetul, cu tot cu noroc.

Cumparand obiectele facute de mestesugarii romi, incurajezi cooperativele Romano ButiQ din intreaga tara si contribui substantial la perpetuarea acestor mestesuguri de poveste.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa-l contactati pe Victor Dulgheru la numarul de telefon 0726.344.038 sau scriindu-i un mail la [email protected].

Cookies