Mărțișoare, accesorii, bijuterii și alte minunății handmade, la ”Bazaar la Grădină de Mărțișor”. În weekend acum, la Grădina Monteoru din București

21 feb. 2023
198 Afișari
Mărțișoare, accesorii, bijuterii și alte minunății handmade, la ”Bazaar la Grădină de Mărțișor”. În weekend acum, la Grădina Monteoru din București
Bazaar la Grădină de Mărțișor | Sursa foto: Bazaar la Grădină/Instagram

Nu vă uitați în calendar, să vă amăgiți că mai e mult până pe 1 Martie, acest februarie are doar 28 de zile și-acum intrați în panica de mărțișor.

Situația mărțișoarelor pentru mama, bunica, iubita, soția, colegele de clasă, colegele de birou, vecina simpatică și cine o mai fi pe listă se poate rezolva în weekendul ce vine (25-26 februarie), la Grădina Monteoru, la „Bazaar de Grădină”.

”Bazaar la Grădină” e un proiect grozav, are se ocupă cu promovarea tinerilor, artiștilor, şi micilor antreprenori din București, în același timp oferind vizitatorilor șansa de a combina relaxarea cu o sesiune de cumpărături.

La Bazaarul de Mărțișor puteți găsi, desigur, mărțișoare, dar și bijuterii, decorațiuni, accesorii și alte produse lucrate manual, Mai e și o serie de  produse bio, să nu o neglijăm.

”Bazaar la Grădină de Mărțișor” la Grădina Monteoru din Capitală

”Bazaar la Grădina de Mărțișor” ajunge, în acest weekend, la ediția cu numărul 24. Agerpres amintește că artiștii se pot înscrie la eveniment cu produsele lor proprii, în limita locurilor disponibile, printr-un simplu mesaj pe pagina de Facebook sau de Instagram a organizatorului, Bazaar la Grădină.

Intrarea este liberă pentru cei care vor să cumpere cadouri sau doar să se plimbe prin Bazaar.

Pe lângă mărțișoare, în Grădina Monteoru veți mai putea găsi  lumânări din ceară de soia, bijuterii făcute manual din flori şi materiale naturale, cât şi produse din lavandă şi săruri naturale.

Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, între orele 11:00-19:00, la Grădina Monteoru.

Ce este evenimentul care se ocupă cu promovarea micilor artiști

„Bazaar la Grădină” reprezintă o serie de evenimente cu tematici diferita, organizate, în diverse locuri din. oraș, pentru susținerea artiștilor și micilor antreprenori din București.

Cele mai populare sunt, de regulă, cele organizate de sărbători, când crește și nevoia de a găsi cadouri, și apetitul pentru cumpărături. De asemenea, la „Bazaar la Grădină” poți găsi și diverse ateliere, cum ar fi cele de pictură sau de modelaj.

Cookies