Marţi încep cazările în căminele Universităţii Bucureşti VEZI LOCURILE DISPONIBILE

de:
26 sept. 2011
4 Afișari
Marţi încep cazările în căminele Universităţii Bucureşti VEZI LOCURILE DISPONIBILE

Potrivit oficialilor de la Universitatea Bucureşti, complexul Grozăveşti are o capacitate de cazare de 2.016 locuri în căminele A, B, C, D şi de 284 de locuri în căminul A1. Complexul Mihail Kogăliniceanu pune la dispoziţia studenţilor 614 locuri, căminul Poligrafie – 244, cel din Theodor Pallady 1 – 218 locuri, iar cel din Theodor Pallady 2 – 194. Căminul Stoian Militaru are o capacitate de 471 de locuri, căminul Fundeni – 204, cel din Panduri – 221, Complexulul Măgurele – 644, iar în căminul Leu sunt disponibile 244 de locuri.

Repartizarea locurilor în cămine se face proporţional cu numărul studenţilor din fiecare an de studiu, începând cu anul I şi terminând cu ultimul an de masterat, scrie NewsIn.

Repartizarea studenţilor fiecărei facultăţi în cămin se face de către o comisie pe facultate, coordonată de prodecanul cu probleme studenţeşti.

Conform metodologiei de cazare, la evaluarea şi aprobarea cererilor de cazare, comisia va avea în vedere o serie de criterii printre care performanţele profesionale şi situaţia socială şi materială a studentului.

Cookies