BAZAR

„Marşul pentru viaţă” din Bucureşti: Aproape o mie de persoane participante

Participanţii la marş s-au adunat, în jurul orei 14.00, în Piaţa Unirii, de unde au plecat spre Parcul Tineretului. În fruntea coloanei de manifestanţi s-au aflat câţiva copii, care au purtat bannnerul pe care a fost scrisă tema evenimentului din acest an – „Adopţia, o alegere nobilă. Marşul pentru viaţă 2014”.

Manifestanţii au purtat, pe tot traseul marşului, sute de baloane multicolore şi pancarte pe care scria „Eşti mai puternică decât crezi”, „Adopţia înseamnă dragoste”, Pro adopţie”, „Pro viaţă”, Pro familie”, „Pro decenţă”, „Pro tradiţie”.

„Marşul pentru viaţă” a fost organizat cu scopul de a susţine adopţiile, de a sprijini copiii abandonaţi, familiile aflate în dificultate, care sunt nevoite să îşi dea copiii în adopţie, dar şi familiile care iau în adopţie un copil, a declarat, pentru Mediafax, Alexandra Nadane, preşedintele asociaţiei „Studenţi pentru viaţă”, organizatorul evenimentului din Capitală.

Ea a precizat că evenimentul a fost organizat şi pentru a atrage atenţia că în România nu există o cultură a adopţiei, iar un copilul adoptat, dar şi familiile care adoptă sunt privite sceptic.

Organizatorii evenimentului susţin că adopţia este o soluţie firească pentru ocrotirea copiilor născuţi de mame aflate în dificultate, ale căror familii nu îşi pot asuma responsabilitatea creşterii unui copil.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button