ARHIVA B365

MARŞ în Capitală, duminică pe traseul Piaţa Victoriei-Piaţa Constituţiei. Recomandările poliţiştilor

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 28 februarie a.c., va avea loc un marş, în Capitală. Între orele 12:00 – 12:30, participanţii la marş se vor aduna în parcarea de deasupra pasajului Victoriei şi parcarea dinspre Bd. Nicolae Titulescu.

Între orele 12:30 – 13:30, deplasarea în marş se va face pe pe itinerariul: parcarea de deasupra pasajului Victoriei – Cal.Victoriei – stânga Str.Lipscani – Str. Smârdan – Str. Stavropoleus – Cal.Victoriei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Piaţa Constituţiei, punct final.

Între orele 13:30 – 14:00, vor fi scurte alocuţiuni şi defluirea individuală a participanţilor.

Deplasarea persoanelor se va face pe banda I de circulaţie. Politiştii solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button