Marş al Tăcerii, vineri, în Bucureşti, în memoria victimelor de la Colectiv

de:
06 nov. 2015
0 Afișari
Marş al Tăcerii, vineri, în Bucureşti, în memoria victimelor de la Colectiv

Evenimentul este gândit ca un marş al tăcerii, între Piaţa Unirii şi clubul Colectiv, persoanele interesate să participe fiind rugate să aducă la manifestare câte o candelă, informează mediafax.ro.

„Acest marş nu are nicio legătură cu ieşirile în stradă din ultimele zile. Vrem doar să aducem un omagiu tinerilor care şi-au pierdut viaţa în dezastrul de vinerea trecută!”, se spune pe pagina de Facebook „Marşul tăcerii #Colectiv”.

„Încerc un pic să îmi imaginez prin ce trec cei afectaţi direct de tragedia petrecută vinerea trecută în club Colectiv şi… uitaţi-vă la cei de lângă voi… fraţi, prieteni, părinţi, copii, iubiţi… gândiţi-vă că oricare dintre ei putea fi acolo… sau poate chiar voi… din cauza asta m-am gândit că ar fi bine să ne exprimăm solidaritatea faţă de cei care sunt nevoiţi să treacă prin cele mai grele încercări ale vieţii. Haideţi să arătăm că şi nouă ne pasă şi suntem alături de ei!”, se mai spune pe aceeaşi pagină de Facebook.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, 1.200 de persoane şi-au exprimat interesul de a participa la acest marş.

În urma incendiului care a avut loc pe 30 octombrie, în clubul Colectiv, au decedat 32 de persoane şi alte aproape 200 au fost rănite. În spitalele din Capitală erau internate, vineri, 127 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 65 în stare critică şi gravă.

Cookies