BAZAR

Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din România: 10 spectacole în 8 zile

Marți, 20 august, ora 21:00 Marius Manole va susține un spectacol-lectură intitulat „Mecanica inimii” de Mathias Malzieu, dramatizat și regizat de Chris Simion, alături de actorii: Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Ralea și Vlad Zamfirescu, eveniment cultural ce se va desfășura la Muzeul Ţăranului Român, Şoseaua Kiseleff 3, Intrarea Monetăriei.

Miercuri, 21 august, ora 19:00 Marius Manole se întâlnește cu Medeea Marinescu în comedia romantică „ Fă-mi loc!” de Anthony Michineau, regizată de Radu Beligan la Godot Café Teatru, str. Blănari nr 14. Tot în aceeași zi de la ora 21:00 Marius Manole va fi prezent la Green Hours, Calea Victoriei 120 pentru a juca împreună cu Maria Obretin, Ilinca Manolache și Lia Bugnar în comedia sentimentală, „Noi 4”.

Joi, 22 august, ora 19:00 Marius Manole reinventează emoția în „Marea iubire a lui Sebastian” alături de Rodica Mandache, Ana-Ioana Macaria și Istvan Teglas, spectacol ce va avea loc la Godot Café Teatru. Iar de la ora 21:00 Marius Manole se va afla în vagonul de tren din spectacolul „Fă-mi loc!”, jucat prima dată în Sala de Cinema de la Muzeul Ţăranului Român.

Sâmbătă, 24 august, ora 19:00 Marius Manole va juca în cel mai condimentat spectacol din teatrul independent, „O piesă deşănţată” împreună cu : Ilinca Manolache, Radu Iacoban, Lia Bugnar, și Andrei Huţuleac, reprezentație ce va avea loc pe scena Godot Café Teatru.

Miercuri, 28 august, ora 20:00 Marius Manole trece prin toate nuanțele iubirii în spectacolul „Noi4”, nuanțe artistice pe care le putem descoperi din diferite perspective la Godot Café Teatru.

Joi, 29 august, ora 20:00 Marius Manole va juca în spectacolul de tip reality-show „7 dintr-o lovitură” scris și regizat de Lia Bugnar, împreună cu Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar Andrei Runcanu, Anghel Damian, Nicoleta Lefter și Cătălin Babliuc, la Godot Café Teatru. Un spectacol în care toți actorii sunt protagoniști și în care publicul este factorul decisiv al acțiunilor lor. Vom vedea ce ar fi în stare să facă personajul lui Marius Manole pentru a câștiga simpatía spectactorilor cu orice preț și ce i se întâmplă datorită acestui gest extrem.

Vineri, 30 august, ora 21:00 Marius Manole va relua spectacolul „7 dintr-o lovitură” alături de colegii săi din distribuție într-un spațiu nou și inedit, Sala de Cinema a Muzeului Ţăranului Român, în care povestea celor 8 destine se va țese altfel.

În ultima zi de vară, sâmbătă, 31 august, ora 22:00 Marius Manole revine în comedia nebună „O piesă deşănţată” care se va asigura destinderea și relaxarea pe timpul toamnei în câteva ore la Godot Café Teatru.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button