Mărirea buzelor cu acid hialuronic – ce trebuie să știi înainte de procedură (P)

18 mai 2022
30 Afișari
Mărirea buzelor cu acid hialuronic – ce trebuie să știi înainte de procedură (P)
Mărirea buzelor cu acid hialuronic – ce trebuie să știi înainte de procedură. Sursa foto: Canva

Te-ai gândit de mult timp că buzele tale au nevoie de mai mult volum și de un contur mai pronunțat? Prietenele tale au apelat deja la această procedură și te gândești că sosirea anotimpului cald ar fi un prilej bun de a merge și tu la un specialist? Cu siguranță vrei să pășești cu încredere pe orice plajă, căpătând mai multă încredere în propria persoană.

Înainte de procedură, asigură-te că ai găsit un specialist cu experiență. Acest aspect este foarte important și, în plus, poți afla o mulțime de detalii la o simplă căutare pe internet. De exemplu, poți găsi o clinica estetica Bucuresti, unde medicii lucrează într-un mod profesionist, fără să-ti pună viața în pericol. Mai mult, înainte de a apela la această procedură, este important să primești cât mai multe informații. Iată câteva dintre acestea:

Gândește-te bine la ceea ce îți dorești cu adevărat

Atunci când apelezi la o astfel de procedură, trebuie să știi cu exactitate ce îți dorești. Prin urmare, specialistul o să-ți recomande o formă și o mărime cât mai naturală, care să țină cont de caracteristicile fizionomiei tale. Un bun sfat în acest sens este să cauți cât mai multe imagini before & after.

Poți opta pentru un tratament gradual

Pentru că organismele nu seamănă între ele, este foarte posibil ca prietena ta să se bucure de rezultate excelente încă de la prima ședință, dar tu să fii nevoită sa revii în cabinetul medicului estetician sau invers. Fiecare persoană are o structură a țesutului ușor diferită astfel că, din acest motiv, poți opta chiar de la început pentru mai multe ședințe de umplere a buzelor cu acid hialuronic.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic. Tratament gradual
Mărirea buzelor cu acid hialuronic. Tratament gradual

Injectarea cu acid hialuronic nu este o procedură dureroasă

Cu siguranță te-ai gândit cel puțin o dată la faptul că injectarea cu acid hialuronic ar putea fi una dureroasă. Ei bine, trebuie să știi că, în general, se optează pentru realizarea procedurii fără anestezic. Pe de altă parte, dacă tu consideri că nu poți face față unui mic disconfort, medicul estetician o să-ți aplice o cremă pe întreaga suprafață. În mod normal, aceasta are un efect de aproximativ 30 de minute, timp în care specialistul o să finalizeze întreaga procedură.

Procedură rapidă, cu efecte imediate

În funcție de cantitatea de acid injectată, procedura poate dura maxim 30 de minute. În plus, efectele sunt imediate. Sigur, inițial zona va fi inflamată, însă se poate observa încă de atunci o schimbare. În plus, după maxim 2 zile te poți bucura de rezultatele finale.

Poți reveni oricând la forma inițială

Trebuie să știi că dacă optezi pentru o astfel de procedură nu o sa te bucuri permanent de rezultate. Efectul este unul temporar și durează între 6 și 12 luni, în funcție de organism. Mai mult, dacă procedura nu a reușit să aibă acel efect dorit de tine, poți opta pentru inserarea de hialuronidază – o enzimă care dizolvă acidul hialuronic.

Așadar, dacă te-ai decis să-ți faci un cadou pentru vara aceasta, din dorința de a căpăta mai multă încredere în propria persoană, poți opta pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic. Este o procedură rapidă, cu efect imediat și, în plus, poți reveni oricând la aspectul inițial.

Sursă foto: Canva

Cookies