ARHIVA B365

Marii retaileri fac angajări în Bucureşti: VEZI LOCURI DE MUNCĂ

Dacă sunteţi în căutarea unui nou loc de muncă puteţi aplica la unul posturile vacante din cadrul marilor lanţuri de magazine din România. Job-urile se adresează persoanelor cu sau fără calificare, cu studii medii sau superioare.

Auchan angajează în Bucureşti trei achizitori începători, cu bun profil academic, experienţă minimă de trei ani în muncă, experienţă într-o poziţie de management în comerţ şi cunoştinţe avansate de limba engleză (limba franceză reprezintă un avantaj). Pentru a aplica la acest post puteţi trimite CV-ul aici.

Auchan caută şi un achizitor bazar sezonier, absolvent de studii superioare, care cunoaşte bine limba engleză sau franceza, are experienţă de minim trei ani în domeniu, bune cunoştinţe de operare PC şi este capabil să lucreze rapid şi corect. Informaţii suplimentare despre acest loc de muncă găsiţi pe site-ul companiei.

Retailer-ul francez are disponibil, în Bucureşti, şi un post de achizitor legume-fructe. Pentru a aplica la acest job trebuie să aveţi studii superioare, experienţă minimă de trei ani ca achizitor în segmentul Fresh Food (experienţa în achiziţii legume-fructe constituie avantaj) şi să aveţi o bună cunoaştere a pieţei, furnizorilor şi produselor. Informaţii suplimentare despre acest job găsiţi pe site-ul Auchan.

Tot în cadrul reţelei de retail Auchan puteţi lucra ca operator facturare. Pentru acest post se cer studii medii sau superioare, bune cunoştinţe de operare pe calculator (Microsoft Office Excel/Word), atenţie la detalii şi capacitatea de a lucra rapid şi corect. Experienţa într-un departament de înregistrare facturi constituie un plus în procesul de recrutare. Pentru a aplica la acest post găsiţi mai multe detalii aici.

Auchan caută şi un operator validare date cu studii medii sau superioare, experienţă de minim şase luni într-un departament de contabilitate, bune cunosţinţe de operare pe calculator (Microsoft Office Excel/Word), atenţie la detalii şi capacitatea de a lucra rapid şi corect. Dacă vreţi să aplicaţi la acest job, puteţi trimite CV-ul aici.

Un alt job disponibil în cadrul companiei Auchan este cel de specialist organizare. Persoana potrivită pentru acest post are studii superioare în domeniul economic sau în comerţ, experienţă profesională în comerţ de minimum trei ani, fluenţă în limba engleză/franceză, cunoştinţe solide de lucru şi experienţă în utilizarea şi aplicarea procesului de îmbunătăţire a celor mai bune practici şi tehnici. Mai multe detalii despre acest post găsiţi aici.

Auchan angajează şi un tehnician suport utilizatori, care cunoaşte bine limba franceză, are studiile superioare finalizate şi are cunoştinţe bune de utilizare PC. Cunoştinţele de bază despre comerţ şi experienţa în retail sau helpdesk/suport constituie avantaj pentru acest post, la care puteţi aplica aici.

Pe lângă posturile disponibile în cadrul serviciilor centrale, Auchan mai are disponibile alte job-uri, în cadrul celor trei magazine din Capitală.

Potrivit anunţurilor de pe site-ul propriu, retailer-ul francez angajează, pentru magazinele din Militari şi Crângaşi, vânzători pescărie cu experienţă în tranşarea şi eviscerarea peştelui, bucătar, cu calificare ca bucătar şi experienţă în domeniul alimentar, tehnician întreţinere cu experienţă relevantă în domeniul tehnic şi, de preferat, atestat sau calificare ca electrician.

Pentru magazinul Auchan Crângaşi, retailer-ul recrutează un lucrător comercial pentru raionul de carmangerie, lucrător comercial legume fructe, cu experienţă în domeniul comercial, preparator carne, cu experienţă în pregătirea cărnii şi a produselor din carne, vânzător produse proaspete şi agent de securitate, cu experienţă în domeniul pazei bunurilor şi valorilor. Cei care au atestat profesional de agent pază şi protecţie (minim), experienţă în asigurarea securităţii spaţiilor comerciale, cunoştinţe de operare PC şi de limba franceză au prioritate la angajare pe postul de agent de pază.

Compania franceză mai angajează pentru hipermarketul Auchan Militari un brutar, patiser, cofetar, cu experienţă în pregătirea produselor de cofetărie, a pâinii sau a diferitelor specialităţi şi certificat de calificare în meseria de brutar, patiser, cofetar, decorator, absolvent al unui liceu de artă, cu cunoştinţe de utillizare a programelor de grafică Corel Draw şi din pachetul Microsoft Office, care este familiarizat cu materialele folosite la decorarea unui magazin, şi un manager pentru raionul de carmangerie, cu studii superioare, minim trei ani experienţă în domeniul carmangeriei, abilităţi de coorodonare şi management al echipei şi cunoştinţe de limba franceză sau engleză.

Pentru magazinul din cartierul Titan, Auchan angajează un asistent farmacie, absolvent al colegiului de farmacie sau şcoala postliceală de asistenţi de farmacie, membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşe şi Asistenţi medicali din România) cu certificatul de membru vizat la zi şi cunoştinţe solide despre fitoterapie, produse dermatologice, suplimenţi alimentari şi OTC-uri, şi un măcelar, cu experienţă în tranşarea şi pregătirea cărnii şi a produselor din carne.

Pentru persoanele cu disponibilitate de relocare în ţară, Auchan are disponibile următoarele posturi: responsabil resurse umanecontrolor de gestiunemanager departament food/non-foodmanager raion sau şef serviciu case.

Aceeaşi reţea de retail mai recrutează, printr-un site de profil, şi un şef de echipă de securitate, cu calificare în domeniu, experienţă de minim trei ani în domeniul pazei şi protecţiei şi cunoştinţe despre sistemele tehnice de securitate, planificare şi coordonare.

Peste 60 de posturi vacante la Mega Image

Mega Image oferă cele mai multe posturi, potrivit anunțurilor postate pe site-urile de recrutare de la nivel local. Din totalul job-urilor disponibile în cadrul Mega Image, 40 de locuri de muncă, sunt disponibile în cadrul unui nou magazin ce va fi deschis în Mogoșoaia. Aceste posturi se adresează atât persoanelor cu studii superioare, pentru posturile de șefi de departamente, cât și celor cu studii medii, pentru job-urile de lucrători comerciali sau casieri. Pentru casieri este obligatorie diploma de bacalaureat, iar pentru vânzători este necesară calificarea în domeniu. Dacă doriți să aplicați la unul din aceste locuri de muncă vacante puteți trimite CV-ul aici.

Retailer-ul belgian Mega Image mai scoate la concurs alte 10 posturi pentru persoanele care vor să câştige bani suplimentari lucrând ca şi casieri în week-end-uri. Aceștia au program doar sâmbăta, între orele 07:00-15:00 sau 14:00-22:00 și duminica, în intervalul orar 07:00-15:00 sau 13:00-21:00. Mai multe detalii despre aceste job-uri puteți găsi aici.

Compania mai are vacante și cinci posturi de loader expediții pentru livrări pe timp de noapte. Aceste posturi se adresează persoanelor cu studii medii, permis de conducere categoria B, experiență anterioară in logistică și domiciliul stabil în Popești-Leordeni sau în sectoarele 3, 4 și 5. Pentru a aplica la unul din aceste posturi vă puteți depune CV-ul aici.

Mega Image mai caută și un specialist etichetare produse ”marcă proprie”. Pentru acest post trebuie să aveți: studii superioare de specialitate, de preferat în domeniul Chimiei Alimentare, 1-3 ani experiență anterioară pe o poziție similară, cunoștințe privind legislația din domeniu, atât cea autohtonă, cât și cea europeană, cunoștințe de specialitate (tehnologie alimentară). Informații suplimentare despre acest job găsiți aici.

Un alt post scos la concurs de retailer-ul belgian este cel de senior legal advisor, care se adresează celor cu experiență anterioară în domeniul juridic de minim 5 ani, experiență în domeniul M&A Real Estate de minim 2 ani, de preferat în cadrul unei companii multinaționale și cunoștințe de operare PC (MS Office) la nivel avansat. Mai multe informații despre acest job găsiţi aici.

Mega Image mai caută și un specialist comunicare internă cu experiență anterioară de minim doi ani într-o poziție similară (Comunicare internă și/sau Jurnalism), studii superioare finalizate, de preferat în domeniul Relațiilor Publice sau Jurnalism, cunoștințe operare PC (MS Office) și limba engleză la nivel avansat. Pentru a aplica la acest post, găsiți mai multe informații aici.

Dacă vreți să vă angajați pe postul de coordonator proiecte de mentenanță și remodelare la Mega Image trebuie să aveți studii superioare finalizate în domeniul tehnic, experiență anterioară pe o poziție similară de minim 1-3 ani, bune cunoștințe de limba engleză și de operare în CAD/ AutoCAD. Informații suplimentare despre acest post găsiți aici.

Potrivit anunțurilor de pe site-ul propriu, Mega Image mai caută un achizitor produse indirecte, contabil facturi mijloace fixe, absolvenți de studii postuniversitare pentru programul de junior management al Delhaize Group, merchandiser și asistent de magazin.

Locuri de muncă vacante la Kaufland

Kaufland angajează un specialist îmbunătăţire procese în cadrul Departamentului Administrativ, cu studii economice sau informatice încheiate, bune cunoştinţe de SAP (inclusiv Customizare), în special in FI, CO, SD, cunoştinţe foarte bune de limba engleză (germana costituie un avantaj) şi disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu. Pentru a aplica la acest post puteţi trimite CV-ul aici.

Retailer-ul german angajează şi un specialist în comunicarea online. Candidaţii ideali pentru acest job sunt creativi, au studii superioare finalizate, preferabil de specialitate, excelente abilităţi de comunicare scrisă (experienţa în comunicarea scrisă şi redactarea de texte reprezintă un avantaj), afinități tehnice și/sau experiență în mediul online (redactare articole, blogging, forumuri). Dacă vă calificaţi pentru acest post vă puteţi depune CV-ul aici.

Kaufland caută şi un referent achiziţii – SAP, cu studii superioare în domeniul economic sau tehnic, cunoștințe de limba germană și engleză (scris și vorbit) şi bune cunoștinţe MS Office (Word, Excel). Experiența de lucru în SAP – modulele Material Masterdata & Sales & Distributions constituie un avantaj. Mai multe detalii despre acest job găsiţi aici.

Kaufland are disponibil şi un post de coordonator teritorial de distribuţie presă în Bucureşti. Cei care aplică pentru acest job sunt dispuşi să lucreze pe teren, timp de 10 ore pe săptămână (preponderent în week-end). Informaţii suplimentare despre acest loc de muncă puteţi găsi aici.

Dacă aveţi permis de conducere categoria B, cunoştinţe solide în domeniul contabilităţii, în special în domeniul contabilizării tranzacţiilor de mijloace fixe, preferabil în cadrul departamentului de contabilitate al unei companii multinaţionale şi dexteritate în operarea în sistemul SAP puteţi aplica pentru postul de economist în cadrul departamentului Mijloace Fixe, scos la concurs de Kaufland România. Mai multe detalii despre acest post găsiţi aici.

Potrivit anunţurilor de pe site-ul propriu, Kaufland mai angajează un grafician, patru şefi de raioane (mărfuri alimentare, mărfuri nealimentare, produse proaspete şi lactate/congelate), asistent manager la departamentul de expansiune, director de magazin, inspector exploatare poştală şi un şef departament mărfuri alimentare.

Cinci job-uri, pentru absolvenţii de studii superioare, la Metro

Retailer-ul Metro are în prezent cinci locuri de muncă vacante în Capitală, pentru persoanele cu studii superioare. Cei care aspiră la postul de analist comunicare clienţi disponibil în cadrul Metro România trebuie să fie absolvenţi de cursuri superioare, să cunoască foarte bine limba engleză şi pachetul MS Office, în special programul Excel şi să aibă cunoştinţe avansate de Business Intelligence/ Data Mining. Aplicanţii care au cunoştinţe avansate de VBA şi SQL au un avantaj la angajare. Detalii suplimentare despre acest loc de muncă găsiţi aici.

Dacă aţi absolvit o facultate de matematică, cibernetică, statistică, IT sau economie, aveţi experienţă în controlling şi project management puteţi aplica pentru postul de business controller la Metro. Pentru acest job se mai cer excelente abilităţi în folosirea calculatorului şi experienţă cu programe din segmentul financiar (SAP, Data Warehouse, Excel – Visual Basic, PowerPoint, Access). Informaţii complete despre acest job găsiţi aici.

Un alt job disponibil la Metro România este cel de accounting manager. Candidaţii ideali pentru acest post au absolvit o facultate cu profil economic, au excelente cunoştinţe despre standardele locale de contabilitate (RAS) şi Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), au minim cinci ani de experienţă într-un departament financiar sau minim trei ani de experienţă într-o poziţie de supraveghere. Puteţi aplica la acest loc de muncă aici.

Metro România caută şi un avocat corporate. Pentru acest post se cere experienţă relevantă în Drept Civil, inclusiv Codul de Procedură Civilă, Drept Comercial, Dreptul muncii şi legislaţia în domeniul proprietăţii intelectuale. Totodată, candidaţii la acest job trebuie să aibă experienţă relevantă într-o poziţie similară în cadrul unei companii multinaţionale (experienţa la nivel internaţional constituie avantaj). Informaţii despre acest post găsiţi aici.

Metro mai angajează şi un responsabil Dezvoltare Clienţi. Persoana potrivită pentru acest job are permis de conducere categoria B, cunoştinţe de operare în pachetul MS Office, este orientată către cerinţele pieţei şi ale clientului şi are disponibilitate pentru activitatea operativă, de teren. Experienţa în domeniul Clienţi Revânzători (Trader) reprezintă un avantaj pentru acest post, la care puteţi aplica aici.

Ce angajați caută Cora

Cora România angajează asistent de marketing. La acest post pot aplica persoanele care au absolvit studii medii şi au mai lucrat în domeniul operării pe calculator. Persoana potrivită pentru acest post este atentă la detalii şi la calitatea muncii şi este capabilă să lucreze într-un mediu în continuă mişcare. Puteţi aplica la acest post aici.

Cora angajează şi brutar (frământător-modelator) cu calificare în domeniu şi o experienţă de minim un an pe un post similar. Pentru a aplica la acest post trebuie să vă depuneţi CV-ul aici.

Retailer-ul Cora mai caută şi un cofetar/patiser cu cursuri de calificare în domeniu şi experienţă pe minim doi ani pe un post similar. Persoanele interesate pot aplica pentru acest post aici.

Potrivit anunţurilor de pe site-ul propriu, Cora mai caută pentru magazinul din mall-ul Sun Plaza un agent de pază şi protecţie, un agent de curăţenie, absolvent de studii gimnaziale, un decorator, cu studii liceale finalizate şi noţiuni elementare de operare program de grafică pe calculator, și un bucătar calificat, cu experiență în domeniu de minim doi ani, pentru magazinul Cora Lujerului.

Retailer-ul belgian are o serie de poziții deschise și pentru Cora Pantelimon. Aici se caută manipulant marfă cu studii medii şi, de preferat, experienţă în domeniu logistic, şef de tură depozit sau adjunct şef de tură depozit, cu studii superioare, permis de manevrare a stivuitorului şi cunoştinţe de operare PC (Excel, Outlook), vânzător pescărie şi vânzător raion sport.

Job-uri vacante la Billa

Şi retailer-ul Billa angajează, potrivit informaţiilor de pe site-ul propriu, casieri, vânzători, lucrători comerciali, gestionari, casier-şef sau adjunct casier-şef, cu studii medii finalizate şi/sau experienţă în domeniu.

Un alt post pe care Billa îl scoate la concurs este cel de tranşator/măcelar pentru o persoană cu studii de specialitate sau atestat/certificat de tranşator/măcelar, bune cunoştinţe despre tipuri şi produse din carne, despre normele de igienă şi despre echipamentul de lucru din domeniul cărnii.

Billa mai caută şi un îngrijitor clădiri care să asigure curăţenia în magazin şi depozit. Persoana potrivită pentru acest post este ordonată, dinamică harnică, serioasă şi dispusă să facă efort fizic.

Dacă sunteţi pizzar sau bucătar, cu studii medii finalizate şi atestat/certificat de bucătar, vă puteţi angaja tot în cadrul reţelei de retail Billa pe acest post.

Persoanele cu studii superioare comerciale, cu putere de negociere şi abilităţi în rezolvarea problemelor şi conflictelor, care au experienţă profesională într-o poziţie similară şi cunoştinţe temeinice ale proceselor şi modului de lucru în retail, pot aplica pentru postul de director de magazin sau director adjunct de magazin, pe care Billa le are disponibile în această perioadă.

Tot pentru persoanele cu studii superioare Billa mai are deschisă o poziţie de şef de departament. Pentru acest loc de muncă trebuie să aveţi experienţă în domeniu şi abilităţi de coordonare şi organizare.

Profi caută şefi de magazin şi casieri

Şi reţeaua de magazine Profi angajează şef de magazin sau adjunct şef de magazin cu experienţă în coordonarea unei echipe (de preferat în comerţ), capacitate de organizare şi prioritizare şi orientare către îndeplinirea obiectivelor.

Profi mai angajează şi casieri sau lucrători comerciali cu experienţă în comerţ şi disponibilitate pentru lucrul în două schimburi.

Pentru a aplica la unul din locurile de muncă vacante la Profi puteţi afla mai multe informaţii despre modalitatea de aplicare aici.

Un post disponibil, în Bucureşti, la Real Cotroceni

Un alt post scos la concurs de un retailer de la nivel local este cel de cofetar, în cadrul hipermarketului Real din AFI Palace Cotroceni. Persoanele care vor să aplice pentru acest job trebuie să aibă experienţă şi calificare în meseria de cofetar. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button