ȘTIRI

Marie Rose Mociorniță: Cristian Sima era mitocan și nu voiam să vorbesc cu el. Nu am investit

„M-a invitat în 2005 la sediul său, dintr-o vilă elegantă din centrul Capitalei, unde se aflau o serie de tineri în fața unor ecrane uriașe. Aceștia ar fi fost în legătură directă cu bursa din Elveția și America, nici măcar cu cea din București” – povestește Marie Rose Mociorniță la o televiziune de știri, care adaugă faptul că nu a vrut să îi încredințeze bani.

Ulterior, Marie Rose Mociorniță a aflat că Cristian Sima se folosea de numele său, spunând că este una din clienții săi. „Nu am vrut să intru în discuții cu el, pentru că era mitocan și nu îmi plăcea. Era anxios și nu aveam încredere în el. Ulterior l-am mai văzut pe la televiziuni” – mai spune doamna Mociorniță.

Tudor Chirilă spune că și-a retras banii de la Cristian Sima anul trecut.

Fostul director general al Bursei din Sibiu, brokerul Cristian Sima este de negăsit de aproape două săptămâni. O dată cu el ar fi dispărut şi banii unor clienţi care tranzacţionau pe pieţe externe printr-o firmă a sa. Poliţia s-a autosesizat în acest caz.

Până în acest moment nu a fost înregistrată nicio plângere oficială la poliție.

Cristian Sima, fostul șef al Bursei din Sibiu și proprietar al unei firme de brokeraj înregistrată în Insulele Virgine Britanice.

Firma lui Sima făcea tranzacții pe piețele externe.

Surse din piața de capital spun că fostul director ar fi fugit din țară cu câteva milioane de euro.

Fostul ministru de Finanțe Dăianu, Tudor Chirilă și Andreea Raicu, păgubiți de Cristian Sima

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button