ARHIVA B365

Marian Vanghelie: „Voi candida la alegerile parlamentare. Nu tac. Încă nu am spus tot ce ştiu”

Marian Vanghelie a fost prezent luni la Curtea de Apel Bucureşti, alături de alţi doi inculpaţi din dosarul său de corupţie, pentru judecarea contestaţiilor la decizia Tribunalului Bucureşti de a le menţine măsura controlului judiciar, potrivit Mediafax.

În faţa judecătorului, fostul primar din sectorul 5 al Capitalei a vorbit despre abuzurile care s-ar fi făcut asupra sa, din partea DNA, dar şi despre intenţia de a candida la parlamentare.

Înţeleg rolul DNA, dar şi când vor răspunde aceşti oameni. Nu mă interesează să iau legătura cu martorii din dosar. Voi candida la alegerile parlamentare. Oamenii politici trebuie să se bată pentru a se stopa abuzurile DNA. Nu mă interesează să fug din ţară, vreau să îmi continui activitatea politică. Nu sunt campionul denunţurilor din România. Nu ştiu să fac denunţuri. Vreau să intru în normalitate„, a declarat Vanghelie.

La venirea la sediul Curţii de Apel Bucureşti, fostul primar a susţinut că, printre altele, doreşte ridicarea măsurii preventive şi pentru a putea călători la Washington,”din motive juridice şi politice”.

Nu tac, nu tac, cu orice risc, orice se va întâmpla. Încă nu am spus tot ce ştiu, să fie foarte clar. Sunt un om care sunt foarte bine informat, ştiu ce se întâmplă în România. Ştiu de ce s-au pus în aplicare aceste lucruri, ştiu cine a pus în aplicare aceste lucruri. Nu mă sperie nimic.Este un mesaj pentru toate lumea, pentru toţi care ne învârtim„, a spus Vanghelie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button