ARHIVA B365

Marian Vanghelie, pe locul 3 în exit-poll-uri: „Am o dezamăgire mare”

„Cred că votul de astăzi, atât pentru mine, care cred că am câştigat cu un procent foarte mic, distanţa nu este foarte mare, în contextul în care această lege este în defavoarea partidelor mici şi a candidaţilor care au vrut să se afirme. Noi, candidând pe un partid foarte mic, aş vrea să transmit un mesaj – cred că românii care au ieşit astăzi, nemulţumiţi, supăraţi şi foarte nesiguri pe viitor, cred că a fost un mesaj că au nevoie de demnitate, de un viitor mai bun, au nevoie de oameni politici cu curaj, oameni care într-adevăr pot să le apere drepturi. Au nevoie de încredere pentru că în următoarea perioadă să se schimbe lucrurile în Bucuresti şi în România”, a declarat Vanghelie care a candidat pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5, scrie news.ro

El consideră că încă nu se poate declara învins, afirmând că este dezamăgit de cei care fac sondaje.

„Avem o experinţă cu cei care fac acest sondaj. Au mai câştigat alegerile şi cei din Moldova şi au pierdut alegerile cu 15 procente. Am o dezamăgire mare faţă de cei care au dat acest sondaj şi au făcut această practică. Practica de pe teren şi de la reprezentanţii din secţiile de votare îmi spun că am între 5 şi 8% faţă de următorul care vine după mine”, a mai spus Vanghelie.

Potrivit exit-poll-ului IRES, noul primar al sectorului 5 este Daniel Florea (PSD) -35,4%, el fiind urmat de către Ovidiu Raeţchi (PNL) -28,1%, în timp ce Marian Vanghelie (PDS) ar fi obţinut 20,7% din voturile bucureştenilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button