Marian Vanghelie nu are voie să se apropie de parteneră. Oana Mizil a obținut ordin de protecție împotriva fostului primar de la 5. Vanghelie susține că nu și-a agresat iubita UPDATE

26 iul. 2021
153 Afișari
Marian Vanghelie nu are voie să se apropie de parteneră. Oana Mizil a obținut ordin de protecție împotriva fostului primar de la 5. Vanghelie susține că nu și-a agresat iubita UPDATE
Marian Vanghelie nu are voie să se apropie de parteneră. Oana Mizil a obținut ordin de protecție, după ce a reclamat agresiunea fostului primar de la 5

Oana Mizil a fost agresată de Marian Vanghelie și a ajuns la un spital din București pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva fostului primar de la Sectorul 5. Ulterior, Vanghelie a spus că nu și-a agresat iubita și că cei doi urmează să plece la mare.

Ordin de protecție împotriva lui Marian Vanghelie. Oana Mizil, agresată și internată în spital.

UPDATE: Marian Vanghelie susține că nu și-a agresat iubita. Fostul edil al Sectorului 5 a declarat pentru Antena3, că într-adevăr, a fost vorba de o scurtă altercație sâmbătă seara, iar Oana Mizil a chemat ambulanța pentru că are probleme cu tensiunea.

Mai mult, fostul primar al S5, a spus că urmează să plece la mare împreună cu Oana Mizil, iar toți oamenii o vor vedea pe aceasta și se vor convinge că nu are probleme de sănătate. Vanghelie susține că ei încă sunt împreună și nu a dorit să comenteze informațiile referitoare la ordinul de protecție împotriva sa.

Marian Vanghelie nu are voie să se apropie de parteneră

Oana Mizil a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București sâmbătă noapte. Iar doctorii care i-au acordat îngrijirile medicale au alertat poliția. Se pare că aceasta prezenta lovituri în zona feței și pe o mână.

Recomandăm și: „Joi, 13” pentru Marian Vanghelie: condamnare de 11 ani și 8 luni de închisoare. Cât de departe ar fi primul „Vanghelion” la răcoare

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui Marian Vanghelie, potrivit unor surse din poliție contactate de G4Media.ro.

Oana Mizil a ajuns la spital cu dureri de cap și a declarat la internare că a fost agresată. Medicii i-au făcut un CT, iar rezultatele analizelor au fost bune. Aceasta își dorea să obțină un certificat medico-legal, dar cadrele medicale de la Elias i-au spus că nu au cum să elibereze acest tip de certificat.

Oana Mizil a obținut ordin de protecție, după ce a reclamat agresiunea fostului primar de la 5

Iubita fostului primar de la Sectorul 5 a fost externată din spital duminică și s-a dus la fratele ei, potrivit unor surse din spital contactate de Antena3.ro.

Recomandăm și: Marian Vanghelie, obligat de judecători să îi plătească 80.000 de euro lui Victor Ponta. Scandal tranșat în justiție între foștii PSD-iști

Polițiștii au fost contactați în data de 24 iulie 2021, printr-un apel la 112, de către Spitalul Elias din București. Autoritățile au aflat în urma apelului, că o pacientă în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, a fost transportată la unitatea primiri urgențe în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pacienta a confirmat în momentul în care a fost internată că a fost agresată fizic de concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București pentru a o audia pe Oana Mizil. În urma anchetei desfășurate, s-au autosesizat din oficiu, „cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, potrivit comunicatului transmis de Poliție.

Totodată, polițiștii din Snagov au emis și un Ordin de Protecție împotriva fostului primarul de la Sectorul 5, Marian Vanghelie.

Reamintim că, fostul edil a fost condamnat în luna mai, 2021, la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție, potrivit minutei Tribunalului București. Se pare că decizia judecătorilor nu este definitivă.