ARHIVA B365

Marian Vanghelie de la ”almanahe” și ”goagăl” la conjungarea verbului ”a fi”. VIDEO

În 2004 Marian Vanghelie a devenit cunoscut ca primarul „care este”. Întrebat la Realitatea TV cum se conjugă verbul a „fi”, edilul s- a fâstâcit în a da un răspuns.

Turcescu: Voiam să va rog sa conjugati verbul a fi domnule Vanghelie!Vanghelie: Verbul a fi? Hm…da cred caa…sa nu gresesc sa ma gandesc bine…Turcescu: Va ajut, dar sa stiti ca daca va ajut va dau bila neagra direct..Vanghelie: imi dati bila neagra..Turcescu: incep eu.Eu…..sunt. Tu? Vanghelie: Tu esti , noi suntem… Turcescu: eu sunt, tu? esti el?.. el este, noi? suntem, voi? sunteti., ei….el? ei..sunt”.

                  

Vanghelie este cunoscut şi pentru exprimările sale alambicate.

„Vizavi de intamplarile care au fost in urmatoarele 2 zile de fapt urmatoarele, ultimele 2 zile care au trecut. Am auzit aseara niste baieti simpatico si ii trimit sa se duca dracu la munca sau sa citeasca niste almanahe”

La întâlnirile sale cu presa, edilul nu se dezice şi inventează un nou nume pentru un faimos motor de căutare.

„Trebuie să vedem cum rezolvam o parte din problemele romanilor, si nu cu asemeena formule de a spune ce trebuie sa invete romanii si unde gasesc pe goagal, gagal, google!!! Vanghelie: Google! Gloglal , google asa….unde gasim papadia, unde găsim ce si unde ne interesam de Herodot!”.

Mai multe percheziţii au avut loc, joi dimineaţa, la sediul Primăriei Sectorului 5, al ADP sector 5 şi la locuinţa primarului Marian Vanghelie. Percheziţiile au fost efectuate într-un dosar de contracte atribuite ilegal pentru reabilitarea unor grădiniţe şi şcoli, iar prejudiciul estimat este de 2 miliarde de lei. Conform televiziunilor de ştiri, Vanghelie, urmărit penal în acest dosar, încasa un comision de 15-20% din suma acordată ilegal pentru lucrări.  Conform unor surse citate de Realitatea Tv, Marian Vanghelie a fost denunţat de un apropiat, Marin Dumitru.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button