ARHIVA B365

Marian Vanghelie află vineri dacă va fi eliberat din arest

Marian Vanghelie încearcă să iasă din arest, iar iubita lui, Oana Mizil, îi e alături. Vanghelie a contesat măsura arestului preventiv şi a cerut să fie eliberat, iar iubita lui a declarat că îl aşteaptă acasă. Oana Mizil spune că Vanghelie nu a făcut niciun denunţ în închisoare şi edilul nu va demisiona. Ea speră ca arestul să îl apropie pe Vanghelie de familie, scrie romaniatv.net.

„Am intrat 2-3 minute în sală şi Marian era încrezător. Eu cred că va veni acasă, dar nu azi, cred că săptămâna viitoare. Sper foarte mult în Dumnezeu şi sper în cea mică să-l cheme acasă”, a declarat Oana Mizil.

Oana Mizil consideră că Marian Vanghelie este reţinut în arest preventiv nejustificat. „De mult nu se mai justifică măsura arestului preventiv. Sunt vicii de procedură, nu au fost audieri de foarte mult timp, dosarul este spre închidere. Pur şi simplu cred că ar trebui să vină acasă. Cred că sunt încălcate niște drepturi. Dreptul de apărare, el nu se poate apăra din arest, dreptul la libertate, este arestat sub prezumția de vinovăție”, a mai spus Oana Mizil, adăugând că sunt mai mult de 100 de zile de când tatăl copilului său se află arest.

Oana Mizil a ales deja numele micuţei. „Aştept întâi venirea lui Marian acasă, să fie alături de noi şi apoi venirea bebeluşului, în august. Numele bebeluşului va fi Maria.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button