Marian Vanghelie a primit două zile libere, pentru a asista la nașterea fetiței sale

de:
02 sept. 2015
0 Afișari
Marian Vanghelie a primit două zile libere, pentru a asista la nașterea fetiței sale

Marian Vanghelie se va deplasa, drept urmare, la clinica particulară unde Oana Niculescu Mizil o va naște pe fetița lor. Vanghelie a declarat la ieșire din sala de judecată că este emoționat. „În fiecare zi sunt emoționat. Am început să gândesc altfel, dar să și trăiesc altfel, pentru că viața te surprinde încontinuu (…) Dacă este nevoie schimb și pampers. Am căpătat experiență, sunt pregătit pentru orice. Dacă mâine dimineața îmi dau voie, merg împreună cu Oana la spital. (…) O să rămâneți surprinși, o să vedeți de acum încolo un al Marian Vanghelie, mult mai complicat și mai inteligent”, a spus el.

Întrebat de ce a cerut în instanță schimbarea locului unde stă în arest la domiciliu, Vanghelie a spus că RA-APPS a cerut evacuarea casei dată de Regie soacrei sale, datorită relației „personale” pe care el o are cu premierul Victor Ponta.

„După cum știți, beneficiez de avantajul relației personale cu Victor Ponta și, datorită relației personale cu mine, el a cerut evacuarea de la RA-APPS, după 40 de ani, a soacrei mele. Deci, în baza relației interumane pe care o am cu acest individ, tot avem probleme”, a mai spus Vanghelie.

Pe 10 iulie, Marian Vanghelie a fost eliberat după patru luni de arest preventiv, el fiind judecat în arest la domiciliu.

În același dosar, au fost trimiși în judecată Mircea-Sorin Niculae (vărul lui Vanghelie), Sorin Ștefan Ciocan, Laura Ciocan, director SC Economat Sector 5 SRL, și omul de afaceri Marin Dumitru, toți sub control judiciar.

Cookies