Marian Vanghelie, surprins de paparazzi cu Oana Mizil în „vacanţă amoroasă” în Alpi FOTO

de:
18 ian. 2012
12 Afișari
Marian Vanghelie, surprins de paparazzi cu Oana Mizil în

„Marian Vanghelie, cunoscut lider al PSD, primar al Sectorului 5 al Capitalei, casatorit si tata al unui baiat, si Oana Niculescu-Mizil, casatorita Tohme, deputat PSD, au fugit de lume si s-au ascuns, pentru o saptamana de miere, intr-o vila spectaculoasa, intr-un peisaj mirific, intr-un decor perfect pentru a-si arata unul altuia sentimentele” – relatează cancan.

Cei doi au fost fotografiaţi în staţiunea franceză Megeve, iar doar chiria vilei în care au stat ar fi costat 80.000 de euro.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a recunoscut că trăieşte o poveste de dragoste cu Oana Niculescu-Mizil.

Marian Vanghelie a povestit, marţi seară, la «Un Show Păcătos» cu ce l-a atras la Oana Niculescu-Mizil.

«Nu am nimic de ascuns, dar nu sunt de acord să amestecăm viaţa privată în toate mizeriile jocurilor politice. Eu şi Oana suntem doi oameni liberi.

Eu de un an de zile m-am despărţit de soţia mea cu care am hotărât, totuşi, să creştem împreună copiii pe care îi avem, iar de câteva luni trăiesc o poveste de dragoste cu Oana Mizil. Amândoi ne ştim de câţiva ani. Nu vrem să repezim lucrurile, ci să le lăsăm aşa cum le aşază Dumnezeu.

La Oana m-a atras foarte mult structura ei, aşa ca om. Este muncitoare, iubeşte oamenii şi când îşi propune ceva, realizează», a declarat Vaghelie.

Cookies