Marian Dumitru „Mexicanu”, trimis în judecată pentru VIOL şi TÂLHĂRIE

de:
02 sept. 2015
24 Afișari
Marian Dumitru

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti anunţă că au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Dumitru Marian, zis „Mexicanu”, recidivist, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi a două infracţiuni de tâlhărie calificată.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 05.08.2015, în intervalul orar 20.00-23.50, inculpatul Dumitru Marian a lipsit de libertate persoana vătămată S.E.D., în locuinţa acestuia, dar şi pe durata deplasării către două bancomate aflate pe raza Sectorului 1 din municipiul Bucureşti, fiind înarmat cu un briceag şi cu o machetă de pistol. În acelaşi context, prin ameninţare, inculpatul a constrâns persoana vătămată să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei acesteia.

Ulterior, prin ameninţare cu acte de violenţă, inculpatul i-a sustras persoanei vătămate suma de 3200 lei şi mai multe bijuterii din aur şi a determinat-o să se deplaseze împreună la două bancomate din oraş pentru a-i remite şi alte sume de bani ce urmau a fi retrase de persoana vătămată de pe cadrul personal, moment în care victima reuşit să alerteze organele de poliţie.

La data de 30.07.2015, în jurul orelor 01.15, în timp ce se afla în locuinţa sa, inculpatul Dumitru Marian, prin ameninţare cu violenţă, a sustras din geanta persoanei vătămate V.R.V. suma de 350 lei.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti.

Cookies