ARHIVA B365

Marian Drăgulescu revine în gimnastică, la 34 de ani. Vrea să concureze la JO 2016

„Vreau să revin în activitate pentru JO 2016 de la Rio. Dimineață fac antrenamente cu lotul olimpic și după amiază antrenez copii la Steaua.

La anul voi începe să particip și la competiții. Depinde și cât de repede îmi revin la o formă fizică foarte bună. Nivelul a crescut foarte mult la gimnastica masculină, trebuie să învăț anumite elemente mai dificile, combinații de exerciții, așa că nu știu unde o să mă situez. Dar sper ca într-un an să pot face exercițiile în așa fel încât să am pretenții să câștig medalii la concursurile internaționale”, a declarat Marian Drăgulescu, prezent la adunarea generală a Federației Române de Gimnastică de vineri.

Deși are mult de recuperat, Drăgulescu dorește să ajute echipa la toate cele 6 aparate și să contribuie la calificarea pentru Rio: „Atât timp cât faci ceea ce-ți place, nu se simte. Îmi place și să antrenez și îmi place să fac și mișcare. E foarte posibil, mai ales că în 2011/2012 făceam 6 aparate și am ajutat la calificarea echipei României la JO și tot așa mă gândesc să pun umărul cât mai mult la o nouă calificare.

Nu suntem foarte mulți, în lot am mai rămas 8 sportivi, așa că va fi extraordinar de greu, dacă nu pun umărul și eu. Voi face sol și sărituri la nivelul cel mai înalt pentru a câștiga medalie, iar la celelalte aparate îmi voi aduce contribuția pentru echipă la calificare”.

Drăgulescu a trecut peste episodul dezamăgitor dinaintea JO 2012, când nu a reușit să convingă antrenorii că merită să meargă la Londra, scrie romaniatv.net. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button