ARHIVA B365

MARIA SHARAPOVA, după ce a învins-o pe SIMONA HALEP: ”Nimic nu a mers aşa cum îmi doream”

SIMONA HALEP VS MARIA SHARAPOVA. Maria Sharapova a învins-o pe Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, scor 3-6, 6-4, 6-4, dar a recunoscut după meci că românca a fost o adversară dificilă, scrie sportnews.ro.

SIMONA HALEP VS MARIA SHARAPOVA. „A fost un prim set destul de slab din partea mea. Cred că am avut cel mai slab procentaj pe primul serviciu de mult timp încoace. Nimic nu a mers aşa cum îmi doream. Aveam nevoie cu siguranţă ca să fac câteva lucruri diferit pentru a deveni mai consistentă, dar să păstrez agresivitatea, care funcţionează împotriva ei”, a declarat Maria Sharapova.

SIMONA HALEP VS MARIA SHARAPOVA. Învinsă pentru a cincea oară de Maria Sharapova, Sjmona Halep a declarat: „Data viitoare îmi doresc să fiu mai agresivă”.

SIMONA HALEP VS MARIA SHARAPOVA. Pentru calificarea în sferturile turneului de la Cincinnati, SIMONA HALEP va fi recompensată cu 54.170 de dolari şi 190 de puncte WTA.

SIMONA HALEP VS. MARIA SHARAPOVA, în sferturile de finală la Cincinnati. SIMONA HALEP, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de rusoaica MARIA SHARAPOVA, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, în sferturile de finală de la Cincinnati.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button