Maria Grapini, recunoscută pentru greşelile gramaticale multiple, şi-a făcut partid politic

de:
12 aug. 2015
0 Afișari
Maria Grapini, recunoscută pentru greşelile gramaticale multiple, şi-a făcut partid politic

Ședința Consiliului Național al Partidului Puterii Umaniste (PPU), în care se va stabili data și agenda congresului formațiunii, va avea loc pe 15 septembrie la Sibiu.

„Ședința Consiliului Național pentru organizarea congresului va avea loc pe 15 septembrie la Sibiu. Acolo vom stabili agenda congresului și vom prezenta un program mai amplu al partidului, programul nostru de țară. Se va definitiva și conducerea centrală tot la congres”, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, președintele Consiliului Național al PPU, Laurențiu Mihai, citat de Agerpres.

Maria Grapini, cu greşeli grave de exprimare, pe Facebook 

„Buna dimineata. Ninsoarea si viscolul a adus din pacate dimineti mai putin bune la multi oameni.Sa speram ca vom trece cu bine si peste aceste zile dificile.Cred ca interventia autoritatilor dublata de solidaritatea oamenilor si cu ajutorul lui Dumnezeu putem sa evitam accidentele legate de oameni.Pana la urma cel mai important lucru este viata oamenilor”, a scris MARIA GRAPINI, pe Facebook, în luna ianuarie 2015. 

La rândul său, copreședintele interimar al partidului Maria Grapini a precizat că în cursul zilei de miercuri a avut loc prima întâlnire a membrilor fondatori ai formațiunii politice, iar în cadrul acesteia a fost prezentat proiectul de program care va fi completat cu propunerile venite din teritoriu.

Maria Grapini, greşeli (şi) de matematică: crede că de la 3,7% la 7,5% este o creştere de 50% 

„Creşterea în 2014 va fi cu 50% mai mare decât în 2013. Aşadar, dacă rămânem să ne raportăm în 2014 faţă de 2012 am cuprins o creştere şi am aprobat asta la ultimul Consiliu Consultativ, în jur de 7,5 faţă de 2012, 2013 crescând cu 3,7”, a calculat fostul ministru. 

„Toți cei care se înscriu la noi în partid până la congres devin membri fondatori. Până la congres vom avea o comisie pentru definitivarea statutului, statut care este în stadiu de proiect, iar toți liderii de filiale au dreptul să vină cu propuneri. La congres vom avea forma finală, prin care să ne putem desfășura activitatea. Programul nostru pune în centru omul”, a afirmat Grapini.

Cookies