Margherita de la Clejani, una dintre victimele atacatorului pe trotinetă din București

18 aug. 2022
1900 Afișari
Margherita de la Clejani, una dintre victimele atacatorului pe trotinetă din București
Margherita de la Clejani, una dintre victimele atacatorului pe trotinetă din București. Sursa foto: Facebook

Margherita, fiica Clejanilor, a fost una dintre victimele care au fost lovite cu un obiect ascuțit de un bărbat pe trotinetă miercuri seara în București. Potrivit primelor informații, vedeta autohtonă a refuzat internarea în spital și a mers acasă pentru a-și trata rana. Agresorul umbla prin oraș pe trotinetă înarmat cu un obiect ascuțit cu care a rănit două femei.

Margherita de la Clejani a fost rănită miercuri seară în București de un bărbat care mergea pe trotineta electrică în timp ce era înarmat cu un obiect ascuțit. Din primele informații, vedeta a ajuns la spitalul Universitar pentru a primi îngrijiri medicale, după care a mers acasă, refuzând internarea, potrivit Antena 3.

Margherita de la Clejani, victimă a atacatorului de pe trotinetă din București

La scurt timp după incident, Margherita de la Clejani a fost dusă la spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale. Acolo medicii i-au curățat rana adâncă provocată de atacator și i-au sugerat să rămână internată pentru câteva zile. Vedeta autohtonă a refuzat, deoarece rana nu era una gravă, și se poate vindeca și acasă.

Polițiștii din Capitală au fost alertați miercuri seară după ce un bărbat care mergea pe o trotinetă electrică, înarmat cu un obiect tăietor-înțepător neidentificat, a atacat și înțepat în zona pieptului două femei care mergeau pe trotuar în oraș. Prima dintre ele se afla pe Calea Victoriei, în Sectorul 1 al Capitalei, în timp ce al doilea incident s-a produs 10 minute mai târziu, pe bulevardul I.C Brătianu. Una dintre victime este în vârstă de 17 ani, în timp ce Margherita de la Clejani are 30 de ani.

CITEȘTE ȘI

FOTO | Gardul periculos de la intrarea în Parcul Tineretului a fost eliminat

Unde sunt creșele din București? Peste 2.000 de copii nu au prins un loc anul acesta la creșele de stat

Un şofer de Uber din București a trecut pe roșu și a izbit în plin o altă mașină. A ajuns la spital, împreună cu clienta

Cookies