Margherita de la Clejani a dat declarații (de pe foaie) după ce a fost atacată în centrul orașului. „Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, în zona inimii”

19 aug. 2022
1027 afișări
Margherita de la Clejani a dat declarații (de pe foaie) după ce a fost atacată în centrul orașului. „Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, în zona inimii”
Margherita de la Clejani a dat declarații (de pe foaie) după ce a fost atacată în centrul orașului. „Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, în zona inimii”. Sursa foto: Captura ecran Antena 3

Margherita de la Clejani a dat vineri declarații de presă din fața sediului Poliției înainte să intre pentru audieri legat de incidentul de miercuri seară, când fiica Clejanilor a fost atacată cu un obiect ascuțit de un bărbat care mergea pe trotineta electrică. În urma incidentului, Margherita a ajuns la spitalul Universitar din Capitală, unde i-a fost extras din piept un obiect metalic ascuțit.

Margherita de la Clejani a făcut vineri prima apariție publică după ce a fost atacată miercuri seară de un bărbat care mergea pe trotinetă înarmat cu un obiect ascuțit. Vedeta locală a venit cu un discurs scris pe foaie pe care l-a citit înainte să intre în secția de poliție pentru audierile legate de incident.

„Faci ceea ce spune inima sau ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit. Pentru că sunt o fiinţă umană şi consider că am dreptul la viaţă. Şi pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact aşa cum este şi cazul meu.

Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate.”

Margherita de la Clejani a dat declarații după ce a fost atacată cu un obiect ascuțit în centrul Bucureștiului „Să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte”

Margherita a susținut în discursul său că este de părere că acest eveniment care i s-a întâmplat poate să fie luat drept un exemplu „de îndrumare morală” pentru cei din jur.

„Acestea sunt într-adevăr provocările vieţii şi cred că am să vă fac acum şi aici să înţelegeţi cum exemplul meu poate fi o îndrumare morală pentru copiii dumneavoastră şi chiar pentru fiecare dintre voi.

Deci, să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală. De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii. Bineînţeles, am fost consiliată de numeroşi psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea care este acum uşor afectată.

De asmenea, mulţumesc minunatei şi frumoasei mele familii pentru tot suportul şi toată dragostea pe care mi-au oferit-o dintotdeauna.

Nu în ultimul rând, mulţumesc mie pentru că sunt om şi am venit să vă ofer o lecţie de viaţă din care sunt convinsă că fiecare veţi avea ceva de învăţat. Am dreptul la viaţă, cred în Dumnezeu, şi acum merg să fac o declaraţie”, a mai spus Margherita de la Clejani.

Bărbatul care a agresat-o pe Margherita, dar și pe o altă tânără de 17 ani, a fost prins în noaptea de joi spre vineri de polițiști. Acesta mergea pe trotineta electrică prin oraș, înarmat cu un obiect tăietor-înțepător neidentificat. Bărbatul a atacat și înțepat în zona pieptului două femei care mergeau pe trotuar în oraș. Prima dintre ele se afla pe Calea Victoriei, în Sectorul 1 al Capitalei, în timp ce al doilea incident s-a produs 10 minute mai târziu, pe bulevardul I.C Brătianu.

Viorica de la Clejani a publicat imagini cu obiectul ascuțit

Mama Margheritei, Viorica de la Clejani, a publicat imagini cu obiectul ascuțit care a fost îndepărtat de medicii de la spitalul Universitar din pieptul fiicei sale.

„Acest obiect i-a fost scos din sân ficei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi… Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copilul pe tema acestui subiect?!”, a scris Viorica pe Instagram.

Viorica de la Clejani a arătat cu ce a fost înțepată Margherita de bărbatul de pe trotinetă, în București

Cookies