BAZAR

Marele Premiu al Oraşului Bucureşti se acordă, sâmbătă, la un concurs de echitaţie

Clubul de Echitaţie Equestria, împreună cu Federaţia Ecvestră Română şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti au dat joi startul concursului de sărituri peste obstacole “Marele Premiu al Oraşului Bucureşti”. Competiţia revine anul acesta în atenţia bucureştenilor iubitori de echitaţie, după patru ani de absenţă, şi se desfăşoară la Baza Hipică Equestria, din Tâncăbeşti, str Hipodromului FN, comuna Snagov.

“Marele Premiu al Bucureştiului este un concurs binecunoscut în rândul iubitorilor de echitaţie şi am dorit să-l readucem în actualitate şi, de asemenea, să-l facem cât mai cunoscut marelui public”, a declarat doctorul Ozana Moraru, proprietarul Clubului Equestria.

La eveniment va fi prezent şi Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, care va fi numit preşedinte de onoare al concursului, şi va decerna Cupa Municipiului Bucureşti celui care va câştiga această competiţie. Festivitatea de premiere va avea loc sâmbată, la ora 15:30.

Peste 110 de cai consacraţi şi debutanţi, cu călăreţi din Bucureşti şi din alte oraşe din ţară, sportivi profesionişti şi amatori se vor întrece pentru a intra în posesia Cupei Municipiului Bucureşti.

Accesul la eveniment este gratuit, iar spectatorii vor avea ocazia să viziteze şi câteva standuri, care aduc într-un spaţiu neconvenţional covoare orientale prezentate de Galeria Buhara, bijuterii de design Oxette, unelte de gradinărit Fiskars, degustări de vinuri şi o expoziţie de tablouri pe teme ecvestre.

Copiii vor putea vedea mica fermă de animale domestice a Clubului Equestria sau vor putea încerca, preţ de câteva minute, o plimbare pe unul din poneii clubului. Pentru cei mici va fi organizată şi o tombolă, al cărei câştigător va primi din partea clubului un abonament de 10 lecţii de călărie gratuite. Duminică, după încheierea concursului, bucureştenii, cu mic cu mare, indiferent de nivelul lor de pregătire în domeniu, pot participa la lecţii de echitaţie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button