Marele derby STEAUA-DINAMO se joacă pe stadionul din Ghencea. STEAUA pierde 100.000 euro

de:
14 feb. 2014
2 Afișari
Marele derby STEAUA-DINAMO se joacă pe stadionul din Ghencea. STEAUA pierde 100.000 euro

STEAUA-DINAMO. Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului roş-albastru, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, că partida STEAUA-DINAMO, din etapa a 21-a a Ligii I, se va disputa pe stadionul din Bulevardul Ghencea, la 1 martie.

„Am căzut de acord că singura soluţie este să jucăm STEAUA-DINAMO pe Ghencea, pe data de 1 martie. Ca o glumă sau nici nu ştiu dacă ar trebui spus în glumă sau serios, Arena Cluj s-a oferit să ne găzduiască meciul acesta, pentru că au considerat că este cel mai important meci din fotbalul românesc şi ar merita să se dispute pe o arenă foarte mare. Le-am mulţumit frumos şi am considerat că din respect pentru suporterii celor două echipe, meciul trebuie să se dispute în Bucureşti”, a spus Valeriu Argăseală.

Joi, Jandarmeria Capitalei a anunţat însă că „În prezent, Ghencea nu poate găzdui derby-ul Steaua – Dinamo”.

Valeriu Argăseală a menţionat că la partida STEAUA-DINAMO vor asista 26.000 de spectatori, iar Steaua va încasa cu 100.000 de euro mai puţin.

„La meciul STEAUA-DINAMO de pe Ghencea vor asista 26.000 de spectatori, iar clubul va încasa cu 100.000 de euro mai puţin faţă de Arena Naţională”, a explicat Argăseală.

Valeriu Argăseală a afirmat că în urma discuţiilor avute cu ALPAB, administratorul Arenei Naţionale, s-a stabilit că suprafaţa de joc nu va putea fi recondiţionată până la meciul echipei naţionale cu Argentina, programat la 5 martie.


Cookies