BAZAR

Tinerii între 13 și 20 ani care merg în Mall au tablete și sunt atașati emoțional de smartphone

Conform rezultatelor sondajului, 54,1% dintre tineri au în prezent între 3 și 5 gadgeturi. Tabletele se află în topul preferințelor, fiind deținute de către 69,6% dintre aceștia. De asemenea, peste jumătate au declarat că tableta este gadgetul pe care îl folosesc cel mai des, după smartphone, pentru a naviga pe web, a ține legătura cu prietenii, sau pentru a se juca, devansând camerele foto și consolele de jocuri în privința gradului de utilizare.

De asemenea, aproape toți respondenții (97,6%) au un smartphone. Tinerii declară că smartphone-ul prezintă pentru ei o mare valoare sentimentală – întrebați care este gadgetul de care se simt cel mai atașați, 82,4% au ales această variantă de răspuns.

Cea mai mare parte a tinerilor vizitatori ai Băneasa Shopping City au în buzunar smartphone-uri noi: 35,2% dintre aceștia au declarat că l-au primit sau achiziționat în urmă cu mai puțin de 6 luni și 32,7% în urmă cu 6-11 luni. Numai 9,6% dintre repondenți au smartphone-uri mai vechi de 2 ani. În plus, aproape un sfert dintre tineri (23,5%) au primit primul telefon la o vârstă mai mică de 10 ani.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button