Marea astupare a gropilor din București începe în curând! Nicușor a anunțat și data în care „o să fim bine”

02 iun. 2021
97 afișări
Marea astupare a gropilor din București începe în curând! Nicușor a anunțat și data în care

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit, miercuri, despre un subiect extrem de sensibil al Capitalei, gropile. Edilul promite că va începe astuparea gropilor din asfalt. Mai mult, a dat și un termen pentru finalizarea acestor lucrări: "Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine".

Vești bune pentru participanții la trafic din București după ce Nicușor a anunțat că începe astuparea gropilor din Capitală.

Anunțul lui Nicușor Dan

Pe gropile din asfalt am alocat o sumă consistentă în buget. Imediat ce contractul este semnat și vremea ne permite, o să vedeți că începem să acționăm pe segmentul ăsta. Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt

Primarul general a adăugat că bugetul Administrației Străzilor, „care înseamnă gropi, marcaje și semafoare”, este de 20 de milioane de lei pe 2021.

PMB ar avea foarte multe datorii, de unde și întârzierile

„Undeva la șapte milioane de lei sunt datorii din 2020. Pe semafoare activitatea de mentenanță, nu de investiții noi, a continuat în limite rezonabile. Pe marcaje începem puțin mai târziu. Pe gropi, imediat ce asfaltul este uscat sutem gata să intervenim și în două luni, pe străzi în administrarea municipalității, o să rezolvăm problema gropilor”, a mai spus Nicușor Dan.

Cookies