ÎN BUCUREȘTI

Mare aglomeraţie la centrul de vaccinare de la Romexpo. Primele explicații oficiale nu sună deloc bine

Comitetul de Coordonare a Vaccinării a recunoscut, luni, că s-a format o mare aglomerație la centrul de vaccinare de la Romexpo. Autoritățile spun că ar fi existat întârzieri, condiţionate de dinamica şi de volumul solicitărilor în ceea ce priveşte alocarea cantităţilor de vaccin către centrele de vaccinare, însă că situația s-ar fi remediat deja.

Comitetul de Coordonare a Vaccinării precizează luni că au existat întârzieri în ceea ce priveşte alocarea cantităţilor de vaccin către centrele de vaccinare, reacţia fiind transmisă după apariţia unor imagini de la centrul de vaccinare de la Romexpo, în care cei veniţi să se imunizeze stau şi aşteaptă cozi lungi, în afara clădirii.

”Din informaţiile pe care le avem, la acest moment situaţia s-a remediat. Au existat întârzieri, condiţionate de dinamica şi de volumul solicitărilor în ceea ce priveşte alocarea cantităţilor de vaccin către centrele de vaccinare. Menţionăm faptul că distribuirea dozelor de vaccin trebuie să se realizeze cu respectarea procedurilor specifice lanţului de frig”, a anunţat Comitetul Naţional de Coordonare a Vaccinării anti-COVID.

Potrivit comitetului, ”activitatea personalui vaccinator este  una continuă şi sustinută”.

Înţelegem disconfortul generat în rândul beneficiarilor, le mulţumim pentru decizia de a se imuniza  şi  îi asigurăm că procesul de vaccinare va continua în condiţii optime. Apelăm la  înţelegere din partea celor care doresc să se vaccineze, întrucât pot exista şi astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ”, este mesajul reprezentanţilor Comitetului de Coordonare a Vaccinării.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button