Marcel Pavaleanu, fost consilier SGG, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani

de:
18 oct. 2013
0 Afișari
Marcel Pavaleanu, fost consilier SGG, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Ora 16.20: Marcel Pavaleanu a mai fost trimis in judecata in martie 2011, sub acuzatia de evaziune fiscala, alaturi de Cristian Dobre.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Cristian Dobre, in calitate de administrator al unei societati comerciale, in perioada iunie – august 2005, nu a inregistrat operatiunile de achizitie si livrare a unor produse petroliere, ceea ce a condus la prejudicierea bugetului de stat cu suma totala de 478.065 lei.

De asemenea, in calitate de administrator al altei societati comerciale, a indus in eroare, cu prilejul executarii unui contract o firma, prin plata marfii achizitionate cu fila CEC (pentru suma de 2.799 lei) fara a avea autorizata semnatura in banca.

Marcel Pavaleanu, in calitate de administrator al aceleiasi societati comerciale, in perioada mai – iulie 2004, nu a inregistrat operatiunile economico-financiare de achizitie a produselor petroliere, ceea ce a dus la prejudicierea bugetului de stat cu suma de 5.840 lei.

Dosarul a fost inaintat Judecatoriei Ploiesti. Detalii pe Hotnews. 

Ora 15.37: Victor Ponta a declarat ca, in urma unei discutii cu seful SGG, a aflat ca Pavaleanu nu mai lucreaza la SGG „de ceva timp”

Cookies