Marcel Ciolacu, însoțit de Gabriela Firea, vizită de 1 Mai la Depoul Dudești. Discuții cu angajați STB: Își doresc o schimbare majoră de la administrația acestui oraș

01 mai 2024
373 afișări
Marcel Ciolacu, însoțit de Gabriela Firea, vizită de 1 Mai la Depoul Dudești. Discuții cu angajați STB: Își doresc o schimbare majoră de la administrația acestui oraș
Marcel Ciolacu, însoțit de Gabriela Firea, vizită de 1 Mai la Depoul Dudești. Discuții cu angajați STB: Își doresc o schimbare majoră de la administrația acestui oraș. Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu și Gabriela Firea au mers în vizită de 1 Mai la Depoul Dudești și au stat de vorbă cu mai mulți angajați STB. Liderul PSD le-a promis angajaților că, alături de colegii săi, o să lupte pentru majorarea veniturilor.

De asemenea, premierul își dorește ca, în scurt timp, „românii să ajungă cei mai bine plătiți angajați din această parte a Europei”.

Ciolacu și Firea, vizită de 1 Mai la Depoul Dudești

Premierul Marcel Ciolacu și candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, au mers miercuri, de Ziua Muncii, la Depoul Dudești și au vorbit cu mai mulți angajați STB.

Liderul PSD a ținut să sublinieze că azi, de Ziua Muncii, chiar dacă majoritatea angajaților au liber, cei din cadrul Societății de Transport București lucrează exact ca într-o zi normală de muncă.

Ciolacu spune că a stat de vorbă la Depoul Dudești cu șoferi, mecanici și dispeceri și le promite un plan de investiții „mult mai curajos” pentru modernizarea transportului public în comun:

De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajații din transportul public bucureștean pentru care astăzi este o zi obișnuită de muncă. Am stat de vorbă la depoul Dudești cu șoferi, mecanici și dispeceri. Sunt oameni deschiși și harnici, care își doresc o schimbare majoră de la administrația acestui oraș: un plan de investiții mult mai curajos pentru un transport public modern, spune Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina de Facebook.

„Românii să ajungă cei mai bine plătiți angajați din această parte a Europei!”

Marcel Ciolacu a mai ținut să le transmită un mesaj celor care muncesc de 1 Mai, fără întrerupere, fie că sunt angajați la stat sau la privat:

Efortul lor este prețuit!

La finalul mesajului, liderul PSD le-a promite angajaților STB că, în continuare, luptă pentru majorarea salariilor lor.

Mai apoi, Ciolacu spune și că este convins că, în scurt timp, românii vor avea cele mai mari salarii din această parte a Europei:

Și că, alături de colegii mei social-democrați voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească.
După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiți angajați din această parte a Europei! Fiindcă o merită din plin!

Cookies