Marcel Ciolacu îl sfătuiește pe Nicușor Dan să-și dea demisia: Nu are capacitatea să conducă primăria

14 nov. 2022
191 Afișari
Marcel Ciolacu îl sfătuiește pe Nicușor Dan să-și dea demisia: Nu are capacitatea să conducă primăria
Marcel Ciolacu îl sfătuiește pe Nicușor Dan să-și dea demisia: Nu are capacitatea să conducă primăria. Sursa foto: Facebook

Președintele PSD este de părere că ar fi mai bine ca Nicușor Dan să își dea demisia. Marcel Ciolacu a afirmat că primarul Capitalei „nu are știință administrativă să conducă”.

Marcel Ciolacu, despre Nicușor Dan: E bine să își dea demisia

Președintele PSD a fost întrebat, duminică seara, la Antena 3 CNN, despre Nicușor Dan. Ciolacu a declarat că primarul general al Capitalei nu îi este adversar și nu știe ce partid reprezintă.

În contextul datoriilor la termoficare, Marcel Ciolacu i-a transmis lui Nicușor Dan că nu ar trebui să i se adreseze lui, ci premierului României, subliniind că această inițiativă este oricum una întârziată:

„Nu am înțeles de ce mi se adresează mie, nu sunt prim-ministru. Dar tu te interesezi de căldură bucureștenilor pe 10 noiembrie? Eu cu Toma de la Buzău avem discuții din iulie despre abordarea cu termoficarea în Buzău. Cică să sune Ciolacu pe ministrul Finanțelor, păi în noiembrie vrei să îl sun? Să fac trafic de influență?”, a declarat Ciolacu la Antena 3 CNN.

Excedent de 200 de milioane de lei

Liderul PSD a declarat că primarul Capitalei are un excedent (date publice) de 200 de milioane de lei. Ciolacu a mai spus că, deși nu e în atribuțiile sale, subiectul o să fie discutat în coaliție, dacă și prim-ministrul este de acord:

„să vadă de ce să ajute Bucureștiul, dacă e așa o catastrofă. Rectificarea se face la sfârșitul lui noiembrie, dar tu ești primar și te trezești pe 10 noiembrie că ai o discuție în ce privește încălzirea?”, potrivit sursei citate.

Ciolacu își menține părerea și spune despre Nicușor Dan că e bine să-și dea demisia și să-i lase pe bucureșteni să găsească un viceprimar. Liderul PSD spune că primarul general nu are capacitatea să conducă primăria.

„Nu înseamnă că nu are minte, dar nu are știință administrativă să conducă. Liberalii trebuie să recunoască că au greșit când l-au susținut pe Nicușor”, a mai spus președintele PSD.

Cookies