Marca STEAUA, câștigată la licitație de un ofertant controversat

de:
11 iun. 2015
1 afișări
Marca STEAUA, câștigată la licitație de un ofertant controversat

Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a respins cele două plângeri făcute pentru evaluarea mărcii Steaua, cât şi demersul făcut de MApN pentru anularea licitaţiei. Concret, CNSC obligă MApN să semneze cu SC Eval Best SRL contractul pentru evaluarea mărcii, anunţă ProSport.

SC Eval Best SRL este condusă de Gabriela Breza – un personaj cu un trecut tumultos, care – printre altele – a scos la licitaţie în condiţii controversate o locomotivă de patrimoniu şi care a condus o firmă a lui Marian Iancu ce a fost implicată în devastarea RAFO Oneşti.

După aceste informaţii publicate de ProSport, MApN a depus o cerere la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, în care a cerut ca licitaţia să fie anulată, pe motiv că SC Eval Best n-a îndeplinit condiţiile trecute în caietul de sarcini.

Pe 5 iunie, cele două firme au primit răspunsul la contestaţiile depuse. Celor de la Birou Expert Contabil Trocan Gabriel li s-au transmis că nu au voie să facă evaluări de marcă, deoarece au ca obiect de activitate contabilitatea. Contestaţia depusă de PRECISS a fost respinsă, pe motiv că n-au achitat o taxă de timbru. Cât despre cererea MaPN de anulare a licitaţiei, CNSC consideră că argumentele prezentate nu sunt suficient de solide.

Cookies