Maratonul vaccinării la Romexpo. Peste 20 de medici și asistenți medicali vor vaccina 72 de ore

20 oct. 2021
196 afișări
Maratonul vaccinării la Romexpo. Peste 20 de medici și asistenți medicali vor vaccina 72 de ore
Maratonul vaccinării la Romexpo. Peste 20 de medici și asistenți medicali vor vaccina 72 de ore

Primarul Sectorului 1 anunță startul pentru maratonul vaccinării la Romexpo, organizat sub sloganul „Ne vaccinăm și ne salvăm!”. Campania începe vineri, 22 octombrie și se încheie luni, 25 octombrie.

Maratonul vaccinării la Romexpo. Peste 20 de medici și asistenți medicali vor vaccina 72 de ore. Anunțul a fost făcut miercuri de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Maratonul vaccinării la Romexpo

Sub sloganul „Ne vaccinăm și ne salvăm!”, maratonul vaccinării de la Romexpo începe vineri, 22 octombrie 2021, la ora 08:00 și se încheie luni, 25 octombrie, la ora 08:00.

Persoanele care vor să se vaccineze împotriva covid-19 o pot face timp de 3 zile, non-stop, la Romexpo. Centrul din Sectorul 1 al Capitalei este cel mai mare centru de vaccinare din România.

Maratonul vaccinării va dura 72 de ore. Peste 20 de medici și asistenți medicali din cadrul Complexul Multifuncțional Caraiman au amenajat 8 fluxuri de vaccinare pentru oamenii care doresc să se vaccineze.

Recomandăm și: Cum este comentat dezastrul medical din România în presa din străinătate. Ce alte state se confruntă cu un număr din ce în ce mai mare de cazuri de COVID-19

Persoanele care au finalizat schema de vaccinare completă și care s-au vaccinat la Romexpo, beneficiază de tichete de masă în valoare de 100 de lei – cinci tichete în valoare de 20 de lei, fiecare. Aceste tichete de masă se distribuie nominal și se ridică de la Centrul de vaccinare Romexpo, pe baza buletinului și pe baza dovezii privind vaccinarea în cadrul centrului din Sectorul 1.

Anunțul despre maratonul vaccinării a fost făcut de primarul Sectorului 1.

Peste 20 de medici și asistenți medicali vor vaccina 72 de ore

„Vaccinarea este singura armă eficientă împotriva COVID-19”, spune edilul Sectorului 1, într-o postare pe Facebook.

Clotilde Armand trage un semnal de alarmă și le explică atât bucureștenilor, cât și locuitorilor din Sectorul 1 să folosească vaccinul („arma”) pusă la dispoziție de știință. De asemenea, această situație gravă poate fi depășită numai prin vaccinare, declară edilul.

Recomandăm și: IMEDIAT | Ședință de urgență la Palatul Cotroceni pentru restricții noi și, probabil, dure. Iohannis se întâlnește cu Arafat și Cîțu. Ce știm până acum

Nu este necesară o programare pentru vaccinarea în cadrul maratonului. Persoanele care vor să se vaccineze au nevoie doar de buletin. Totodată, persoanele interesate de vaccin pot alege cu ce să se vaccineze: Johnson&Johnson (o singură doză), Pfizer-BioNTech și Moderna (fie că e vorba de prima doză, de rapel sau de a treia doză).

Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman și face parte din campania „Maratonul pentru viață”, organizată alături de partenerii următori: Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.

Sursă foto: Facebook/ Clotilde Armand
Cookies