ÎN BUCUREȘTI

Maratonul vaccinării de la București: peste 1.500 de oameni au fost deja vaccinați în doar câteva ore

Maratonul vaccinării de la București a debutat în forță, peste 1.500 de oameni fiind deja vaccinați în doar câteva ore de la startul evenimentului.

Peste 1.500 de persoane au fost vaccinate în primele 5 ore în cele două centre în care se desfășoară maratonul vaccinării din București.

Florin Cîțu, Premierul României, a vizitat maratonul vaccinării de la București, care va fi deschis non-stop pe parcursul a trei zile.

Prim-ministrul a transmis că va anunța în curând noi decizii prin care România este pe drumul cel bun și mai aproape de normalitate.

Florin Cîțu le-a mulțumit medicilor

Acesta a mulțumit tuturor medicilor pentru implicare.

„Este un eveniment care arată o organizare exemplară. Felicit pe toată lumea, organizatorii și medicii care au venit să vaccineze. Este un efort uriaș al medicilor. Începând de astăzi, în România, vă puteți vaccina fără programare. Nu există un alt evenimnt în Europa. Avem dozele necesare ca toți românii care vor să se vaccineze o vor face fără să stea la coadă. Cu cât ne vom vaccina mai repede cu atât putem reveni la normal mai repede. Vă aștept pe toți. Se face rapid, ușor, nu stați mult. Este important ce se întâmplă astăzi la București. Doar prin astfel de evenimente putem să vorbim de un pas important de la 1 iunie: revenirea la normalitate. Veți vedea că, prin deciziile pe care le vom anunța în curând, România este pe drumul cel bun și mai aproape de normalitate. Le mulțumesc organizatorilor pentru o treabă excelentă. Vă mulțumesc pentru tot”, a spus Florin Cîțu, la maratonulm vaccinării din București.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button