Maratonul Teatrului Independent va avea loc intre 10 si 16 septembrie

de:
03 sept. 2012
1 Afișari
Maratonul Teatrului Independent va avea loc intre 10 si 16 septembrie

Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ARCUB.

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  -adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei. Biletele pot fi procurate din Librăriile ”Diverta” și de la teatrele organizatoare. Un eveniment recomandat de LiterNet.ro

 Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 Prima ediţie a Maratonului Teatrului Independent, desfăşurată în 2010, la Sala Dalles din Bucureşti, s-a încheiat cu un succes neaşteptat: peste 1.500 de spectatori au vizionat cele 15 spectacole înscrise, în cele trei zile de Festival.

 Despre organizatori:

Asociația Culturală TEATRUL.RO a fost înființată în 2006, la inițiativa a trei tineri creatori din zona artelor spectacolului, cu scopul de a dezvolta proiecte teatrale. În prezent, Asociaţia TEATRUL.RO, producător al spectacolului de succes „Flori, filme, fete sau băieţi”, deschide în cadrul Maratonului un nou spaţiu de joc al Teatrului APROPO.

 

 

Cookies